Cykelväska

Prisvärd cykelväska från Abus.

Prisvärd cykelväska från Abus.

Jag är helt kär i min fula cykelväska från Abus. Eftersom jag cyklar till och från jobbet varje dag (bor idag i Bromma, men flyttar 12/12 till Gärdet) måste jag ha en väska som rymmer mycket och har plats för min Mac. Jag valde mellan denna och en snygg, men inte lika praktisk väska och har inte ångrat mig en sekund. Jag får ner både dator, träningsskor, kläder, matlåda, vattenflaska och den har praktiska småfack för plånbok och hänglås. Sen hänger man den bara på pakethållaren och knäpper lätt fast den. Inte snyggast på marknaden, men jag slipper en svettig rygg och har plats för allt jag behöver.

3 kommentarer

  1. Åh, vilken härlig och bra blogg du är! Hittade den precis och kommer garanterat att återvända! Ha en fin dag!

  2. Tack vad glad jag blir av ditt inlägg! Vissa dagar känns tunga, men ett sånt här litet meddelande gör att allt känns lite lättare. Ha en bra dag du oxå! Kram

  3. Source’s…

    […]If perhaps things were as easy as you said it ought to be. However, I enjoy it – the write-up and everything[…]…

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *