Lax- och fetaostpaj

Paj med lax, spenat och fetaost + en god sallad & kokt ägg.
Paj med lax, spenat och fetaost + en god sallad med vinegrette, pumpakärnor och kokt ägg.

Jag får lätt dille på olika recept som är bra och lagar maten flera veckor i rad tills jag tröttnat. Förra veckan gjorde jag en spenat- och fetaostpaj som jag tyckte var jättegod och nu testade jag även att ha i lax (annars precis samma recept). Det blev en god kombination av lax, spenat och fetaost.

Massor av protein (lax, keso, fetaost, ägg), fibrer (dinkelmjöl, spenat), antioxidanter (spenat), järn (spenat), omega-3 (lax) och långsamma kolhydrater (dinkelmjöl). Men inte minst väldigt god!

2 kommentarer

  1. Mmmmm vad gott! Jag älskar lax, spenat och fetaost så den där pajen borde jag verkligen prova att göra.

  2. Enligt min mening är inte rätt. Jag är säker. Låt oss diskutera det

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *