Blandade bilder från Workout Åre

Vi har haft en fantastisk helg i Åre. Känner mig otroligt nöjd och inte alls sliten i kroppen som jag väntat mig. Tvärt om har det onda i ländryggen försvunnit (kanske p.g.a yoga-, core- och spikmattepasset?). Här bjuder jag på några bilder (men tyvärr inte i den kvalité man kan önska sig):

workout_are

3 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder! Riktig träningsglädje!

  2. […] Det här veckan har jag tränat som vanligt men lugnare. Har känt mig trött och inte orkat pressa mig själv. Tror kroppen haft behov att återhämta sig efter förra helgens träning. […]

  3. You need to set aside a certain time each day to devote to fitness exercises. Always choose an exercise that you enjoy and you can do. Start out slowly, and as your fitness level improves, you can try more difficult workouts.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *