Dubbla pass

suddrodd
Puta ordentligt med rumpan när du kör stående rodd. Tur att bilden blev så suddig..

Både jag och min man passar på att köra dubbla träningspass den här veckan då vi är barnfria – ett styrkepass och ett kondispass nästan varje dag. Det funkar väldigt bra och jag känner att jag har ovanligt mycket energi och tycker det är så kul, men inget jag kommer ta mig tid till annars.

Tror alla småbarnsföräldrar behöver en paus då och då och kunna vara lite egoistiska ett par dagar. Hinna längta och inse vad man har. Hinna fixa sådant som aldrig hinns med annars. Träffa vänner, TRÄNA och bara sitta ner och äta i lugn och ro. Det är lyx! Men nu vill jag mest av allt pussa en mjuk barnkind..

7 kommentarer

 1. Du trenger ingen suddig bilde med den rumpa! Be proud!

  Godt for både barn og voksne med en liten pause, da får en kjenne litt på å savne hverandre også..som regel savner vi ungene mer enn dem savner oss!

 2. Nej, ingen suddig rumpa här!! Den är ju skitsnygg!! Nästa gång får du ställa in skärpan 😉

 3. Vad duktiga ni är och jag förstår att ni vill pass på och träna mycket när ni kan.

 4. Du ser jättefin och vältränad och solbränd och fräsch ut, inget att behöva sudda ut! :p

  Härligt att ha en ”egovecka” där ni kan fokusera på träning och icke-gott-exempel-mat hihi. Men också superhärligt att hinna längta… kan TÄNKA mig att mjuk barnkind står högt på önskelistan 🙂

 5. Håller med övriga, sudda inte. Vad duktiga ni är som kämpar så hårt. I bland när barnen är borta blir man så trött och slappnar av och orkar ingenting.

 6. Clara – du ska veta att jag softar väldigt mycket mellan träningspassen. Då sitter jag mest vid datorn eller i soffan… 🙂

 7. H, Ha skönt och höra. Man måste slappa lite ibland oxå.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *