Bort med knölen

Hej då fula lilla knöl. Nu ska du bort!
Hej då fula lilla knöl. Nu ska du bort!

Jag bloggade i höstas om en stor knöl jag fått vid stortån. Har inte ont av den, men den är inte snygg och kanske får jag ont om jag låter den sitta kvar. Förmodligen en form av överbelastningsskada efter all löpning i fel skor. Idag ska jag operera bort den på Sophia Hemmet. Läskigt att skära i huden, men Hugo var mest orolig för att jag skulle få en bedövningsspruta. Söt!  🙂

Snälla, håll tummarna för att jag kan gå efteråt.

3 kommentarer

  1. Usch inte roligt att behöva göra sådana ingrepp… Men bra att du gör det!!!

    Tänk vilken skada fel skor kan göra. Det har jag också fått erfara ett antal gånger…

  2. hoppas operationen går bra, inklusive bedövningssprutan! 🙂

  3. Bra val! Jag var nära att operera förut. Det är en rätt enkel operation som sagt var.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *