Blickar som talar..

Läkarkontrollen i måndags gav mig grönt ljus till att träna ett tag till - lycka!
Läkarkontrollen i måndags gav mig grönt ljus till att träna ett tag till - lycka!

Jag avslutade min dag på jobbet med ett skönt bröst/axlar/triceps-pass. Älskar att känna mig stark trots den stora magen som putar ut. Bryr mig inte heller om de många blickar jag får av andra tränande. ”Men ska hon verkligen träna med den magen?”, ”Vad gör HON här?”, ”Tänk om hon föder..”. Ja, inte vet jag, men att de tänker ser jag i alla fall..

Precis som Emliscious kan jag bli trött på allas synpunkter om vad andra ska och inte ska göra. Att andra ska tycka så mycket utan att de vet ett skvatt om personens bakgrund. Det räcker t.ex. med en nedvärderande blick för att en nybörjare ska känna sig osäker i gymmet och aldrig gå dit. Eller överlägsna blickar på en överviktig som äntligen tagit mod till sig att börja träna. Ett uppmuntrande leende tycker jag passar bättre för vi är alla människor och alla gör sitt bästa efter de förutsättningar vi har.

5 kommentarer

 1. Haha förstår på ett vis att de tittar, du e´ju så söt.
  Näe allvarligt talat, det är nog få gravida tjejer i gymmen och då de inte vet att du är gravid med tvillingar så tänker de nog precis som du säger, hjälp snart kommer den!!

 2. Vilka härliga bilder – roligt att se att det funkar bra med träning och bebismage! Tråkigt med vissa blickar i gymmet – tänker ofta på det själv när jag är bland de fria vikterna – många ser sig omkring och har lite tråkig attityd! Personligen har jag roligt när jag tränar och självklart ser jag mig också omkring på vad andra tränar och gör – men gärna med en nick och ett leende om vi får ögonkontakt. Som du skriver kan en nedvärderande eller dömande blick få en nybörjare att aldrig komma tillbaka…

 3. Känner igen det här….och folk ska vara roliga och kalla en ”tjockis” också. Får mig bara att ta i extra mycket när alla biffar kollar på mig och min kula…Innerst inne tycker de nog bara att jag är en hot mama 😉

 4. Ja du! Men så länge det är ok och du mår bra ska du bara skita i andra. Jag LOVAR att många är avundsjuka.
  Merparten av alla gravida orkar knappt släpa sig ut efter en dag på jobbet, ännu mindre till gymmet.
  Finns det något läckrare än gravida som är vältränade? jag tycker det är jättevackert och beundrar dig! Så det så.

 5. Finns så många som tycker och tänker.
  Det viktigaste är att man själv mår bra och bebisarna så klart! Kör så länge du orkar!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *