Träning vecka 8

bollcurl
Ett bra benpass i torsdags. Helt ovetande om magsjukan som skulle slå till under kvällen.

En bra träningsvecka med lite magsjuka i mitten. Jag fick i alla fall till att träna igenom hela kroppen och även hjärtat ett par gånger.

Börjar kunna slappna av och blir lugnare och lugnare för varje vecka som går i graviditeten. Nu har 26 veckor passerat och jag går in i v. 27, samma vecka som jag fick trillingarna i. Det känns tryggt att passera den veckan då jag vet att chansen för att barnen ska klara sig blir större och större. Så här länge trodde jag aldrig att jag skulle kunna träna, men det känns bra så jag fortsätter.

Så här såg veckans träning ut:

 • Måndag – Styrka (Bröst/axlar/triceps)
 • Tisdag –   Gymkondis (20 min roddmaskin, 25 min sittcykel)
 • Onsdag – Styrka (Ben) + 25 min sittcykel (på eftermiddagen kollapsade jag i magsjuka)
 • Torsdag – Vila (magsjuk)
 • Fredag – Vila (efter magsjukan)
 • Lördag – Styrka (Rygg/baksida axlar/biceps)
 • Söndag –  Gymkondis (20 min roddmaskin, 30 min sittcykel, 5 min armcykel)

5 kommentarer

 1. Fina kulan!
  Jag tycker du är fantastisk.
  Vad gig chokladen ser ut nedan. Jag har ätit skräp varje dag denna vecka. Vågar knappt ställa mig på vågen. 😀
  Men ibland blir man så less på att hålla igen. En vecka åt h..vete men jag mår iaf bra i psyket. Mmmm

 2. Förstår att du känner dig lugnare och lugnare ju längre in i graviditeten du går. Jag födde min dotter Ida i vecka 27 + 5 för snart 3 år sedan. Allt gick jättebra trots en alldeles för tidig födsel. Hon var stark och frisk från början och är idag en modig och kavat tjej med mycket spring i benen 🙂

 3. (..hihi, mange runde former på bildet:))

 4. Åhh vad kul det är att se hur du har det nu och hur fin och stor din mage blivit!! 🙂 Även om mina 2 månader utomlands gått alldeles för fort tycker jag, så är det ändå så mkt man missat.. Ska bli kul med lite catch up! 🙂 Kram

 5. Katarina – då är du säkert peppad att köra EXTRA hårt den här veckan.. Eller hur? 🙂

  Ingela – vår Hugo föddes ungefär en vecka innan din Ida. Och eftersom han delat utrymme med två till vägde han bara 750 g, men han är också fullt frisk idag. Det är otroligt vad de små liven kan klara av! 🙂

  Kristin – ja, när du säger det så stämmer det faktiskt.. 😉

  SAN – måste genast besöka din blogg & se hur du haft det! Kram 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *