Lite smakprover på posten..

smakprover

..kommer till Jessica Bystedth!

Hon äger inte något kosttillskott idag men vill gärna testa och skriver:

Hej Anna!
Jag har ett längre tag funderat på det där med kosttillskott, men ännu inte kommit till skott. Det känns som en djungel för mig. Det jag funderat mest på är någon sorts proteintillskott. Men det som gjort att jag tvekat är att jag inte är säker på om dt gör nån nytta för mig… Men som sagt, sugen är jag på att smaka!

3 kommentarer

 1. Tusen tack Anna!!!
  Jag blev verkligen riktigt, riktigt glad för att jag ska få prova litegrann, du är så himla snäll =)
  Jag har mailat min adress, men kom på det här efteråt: Jag tänker se min lilla vinst som en för tidig ”födelsedagspresent”. Inte min riktiga födelsedag, men den 21/4 2010 bestämde jag mig för att ta tag i mig själv. Då vägde jag 19 kilo mer än jag gör idag, tränade aldrig och åt fel, för mycket, för ofta, för onyttigt… Idag äter jag bättre och älskar att träna. Har som jag skrev gått ner en hel del och mår mycket bättre!
  Så jag väljer att låtsas att vinsten är en för tidig 1-års present, jag hoppas att du inte har nåt emot det?

 2. Kul att du blev så glad Jessica! Och vilken otrolig prestation att gå ner 19 kg – GRYMT! 🙂

  Önskar det hade varit lite mer saker om du ser det som en födelsedagspresent. Men jag hoppas det är något där i som du tycker om. En LITEN present i alla fall.. 🙂

  Kram!

 3. Link exchange is nothing else however it is just placing the other person

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *