Tonfisk funkar alltid..

tonfisksallad

..även på träningsfria dagar. Min lunch blev en tonfisksallad med broccoli, tomat, avocado, vinegrette och pumpakärnor. Till det knäckemackor med mjukost, avocado och ägg samt en apelsin.

Antingen gillar man tonfisk eller absolut INTE. Jag har turen att tycka det är gott och har alltid några bukar hemma. En burk tonfisk i vatten (ICAs) innehåller 37,5 g protein, o g kolhydrater och 0,75 g fett – alltså det optimala att äta för en som går på diet eller vill få i sig tillräckligt med protein.

Jag har hyllat denna konserverade fisk flera gånger förut och kommer garanterat göra det igen..


2 kommentarer

  1. Mmm, jag älskar tonfisk! 😀

  2. Jaa, jag älskar också tofisk, både från burk, och färsk 😀 .

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *