Liggande gummibandsövningar för benen

ben_gummib

Är hemma med liten febrig Hampus idag. Vi myser i soffan framför ”Cars” m.m. och jag har försökt mig på lite gummibandsövningar för benen. Inte helt lätt att få till när man inte har någonstans att fästa gummibandet, men allt är bättre än ingenting (never forget!).

Kanske inte så lätt att se, men övningarna jag gjorde var:

  1. Benlyft åt sidan för rumpa/utsida lår.
  2. Benspark för framsida lår (försökte hålla gummibandet bakom mig och sparka framåt).
  3. Lårcurl för baksida lår (försökte hålla gummibandet framför mig och sparka bakåt).

1 kommentar

  1. […] ville gå och stå för mycket låg jag ner och tränade med gummibanad (överkroppsövningar här, benövningar här), och för barnen är den bästa studsmattan, madrass för kullerbyttor och perfekta kuddar för […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *