Mor Annas köttbullar

100% svensk husmanskost: hemgjorda köttbullar och hemgjord mos.
100% husmanskost: hemgjorda köttbullar och mos. Fattas brunsås men den är överskattad.

Inte de från frysdisken – nej MINA och så äkta de kan bli! Mosen också. Husmanskost är bra mat om man gör den själv och resterna från dagens köttbullar blir perfekta till barnens utflykt i morgon.

Köttbullarna är gjorda av köttfärs från mina föräldrars kor i Jämtland (ekologiskt så in i bubblan), havregryn svällda i lite grädde och mjölk, två ägg och kryddor. Mosen av kokt pressad potatis vispad med varm mjölk, en klick smör, salt och vitpeppar. Inget konstigt alls! 🙂

5 kommentarer

    Husmanskost FOR THE WIN! Gillar skarpt 🙂 Och dina köttbullar ser både goda och väldigt FINA (runda och lagom gräddade) ut 😀

    Så herligt! Heldig du som fåt tag på ekologisk kjøtt!

    JoHo – det var första gången jag fick till dem runda. Då var jag såklart snabbt framme med kameran.. 😉

    Husmanskost i all ära!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *