Återfall

tr_v32

Ser du ljuset runt mig på översta bilden? Jag är frälst. Träningsfrälst. Har fått några frikort av mannen så jag kan träna sporadiskt trots att SATS-kortet är fryst. Dumt att träna? Ja, verkligen, men jag är inte perfekt. Tror dessutom att barnen i magen mår bra när jag gör det.

Stod inte ut med att bara ligga hemma varje dag och nu känns kroppen såpass ok att jag vågade köra ett lugnt överkroppspass. Inga pressar, bara sittande, lätta övningar (fotot där jag står upp är arrangerat för att jag skulle synas). Kommer absolut inte köra varje dag, max 1-2 ggr/vecka, men det känns fantastiskt att kunna göra det jag älskar så länge det känns bra. Bara lite. Och nu ligger jag i sängen med datorn och mår finemang.. 🙂

2 kommentarer

  1. Jag förstår dig HELT!! och så länge du inte får mer ont borde det ändå vara okej… speciellt i den relativt lilla omfattning du skriver. Då hinner kroppen vila emellan 🙂

    Och DEFINITIVT gillar bebbarna i magen att du håller igång – speciellt som det påverkar hela dig 😀

  2. Tack JoHo! Jag har faktiskt inte känt någon skillnad alls sen gårdagens träning. Kanske för att jag tog det så lugnt. Och idag tar jag det bara lugnt här hemma. En tur med bussen var allt… 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *