Laga INNAN hungern biter dig!

Tonfisksallad och äggmackor som omväxling..
Tonfisksallad med fetaost och ägg/majonäsmackor som omväxling..

Jag är säker på att alla som läser detta är medvetna om vilken tidsbov datorn och internet är. ”Jag ska bara kolla..” och PANG – värsta hungerattacken! Då är det redan för sent att ställa sig vid spisen och koka fullkornsris och steka kycklingfilé. Det måste gå SNABBT!

Det är därför min lunch ofta består av mackor och en snabbt ihopkastad sallad. Näringsmässigt – inget fel, men dålig variation och tråkigt i längden. Satsar på en roligare middag idag istället (eller köper hem mat – det är ju fredag, tjohoo!).

5 kommentarer

 1. Köpa hem mat???

  Mums… Är det laxen som ni brukar köpa…
  Mums så gott..
  Skönt med fredag.. Kram

 2. Ninni – ja, eventuellt, men förmodligen spar vi det tills i morgon. Skönt att bara slappa på lördagarna.. 🙂

  Ja, det är skönt. Även om jag inte jobbar är det roligare när hela familjen är hemma.

  KRAM!

 3. Håller med, datorn är en riktig tidsbov!

 4. Hej där! Det här inlägget inte skulle kunna skrivas bättre! Läser igenom det här inlägget påminner mig om min tidigare rumskamrat! Han höll alltid tala om detta. Jag kommer att vidarebefordra denna artikel till honom. Pretty säker på att han kommer att ha en bra read. Tack för att dela!

 5. Hej, Vi är två tjejer som spelar handboll och har gjort i 8år.Vi har länge varit intresserade av kost och träning. Vi undrar om du har några bra träningsprogram för yngre åldrar som vi skulle kunna ha nytta av.
  Du kan maila det till pump-it-up-now@live.se
  Tack på förhand hälsningar A&E !

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *