Smart uppfinning

bananfodral

Så enkelt och SÅ praktiskt är detta bananfodral. Slipp kladd i väskan och ät en fräsch banan efter träningen! I går lånade jag denna av barnen (som är i ÄNNU större behov av ett krocksäkert fodral till sin frukt).

Ingen träning idag, men däremot ett spännande möte. Ha en fin fredag!

7 kommentarer

 1. En klart underskattad uppfinning!

  Måste berömma dig för en bra blogg 🙂 och har en liten fråga som du kanske kan svara på:

  Jag idrottar på hyffsat hög nivå, och har nyligen köpt mitt första proteinpulver, så vet inte så mycket om det men det blev lifes nya proteinpulver http://lifebutiken.se/life/produkter/Protein1/LSHC_Whey_Protein.ecp , eftersom de stöder ren idrott så då kändes det säkert. Dock har jag fått jätteont i magen efter att ha ätit det, och jag undrar om du vet varför? (idrotten jag tävlar i är orientering)

 2. Tack Sofia! 🙂

  Jag vågar tyvärr inte ge dig något säkert svar, men tror att det beror på att du har en känslig mage. Är du laktosintollerant? Det är annars lätt att bli gasig i magen av proteinpulver & om det är sötningsmedel i det kan det ge en laxerande effekt.

  Om jag var du skulle jag prova med att ta lite mindre mängd proteinpulver & äta det tillsammans med annat, t.ex. en banan. Funkar det kan du öka mängden allt eftersom magen vänjer sig.

  Hoppas det blir bättre!

 3. Spännande möte????
  Det vill jag gärna höra mer om..

  Tack för igår anna!
  Det rä så super att vi kan hjälpa varandra.
  Vi ses i helgen!

  kram

 4. Ninni – du kommer få veta inom kort! 🙂

  Ja, det är kanon att vi kan hjälpa varandra med busisarna. Vi ses!

  Kram

 5. Jag har också ett sådant där fodral. Visst är det smart! Men tyvärr händer det ganska ofta att bananen har fel form för att passa i fodralet, tycker jag.

 6. Amazon lanserat två nya Kindle e-läsare kostar $ 139 och $ 189 sent på onsdag

 7. Its as you read my head! You appear to understand so much relating to this, like you authored the information in it as well. I think that you just could use a few % to drive what it’s all about house a little bit, however instead of that, that is wonderful blog site. An excellent read. I will be back.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *