Pinsam träning i ”Du är vad du äter”

Dominika Peczynski och Anna Skipper från ett gamalt program.
Dominika Peczynski och Anna Skipper från ett gammalt program.

Tittar på reprisen på viktminskningsprogrammet ”Du är vad du äter”. Där visas en ”shoppingtränare” som kör utfallsgång mellan butikerna och kissande hunden mot en klädställning. Vad ÄR detta? Allvarligt, finns det såna på riktigt? Varför inte träna först och SEN gå och shoppa? Visst kan man ta trappan istället för hissen, men där går gränsen enligt mig.

Jag kan bli riktigt irriterad på viktminskningsprogram där allt ska vara så extremt och deltagarna görs till åtlöje. Otränade, överviktiga ska ut och köra Bootcamp när det skulle räcka med att ta promenader i början. Men jag förstår samtidigt att det är TV, och det är kanske inte så kul att se på någon som promenerar även om de lär ut helt galet till tittarna.

5 kommentarer

 1. ”Otränade, överviktiga ska ut och köra Bootcamp när det skulle räcka med att ta promenader i början”

  – enig!!!

 2. Så sant! Guuud så pinsamt, jag hoppas att du hade skämskudden nära till hands 😛 ?

 3. Ja, jag hade en kudde nära, men blev så förvånad att det var på allvar att jag inte ens fick upp den.

 4. Nämen vad säger du? Jag gillar inte Skipper så brukar inte se programmet, varken nu eller förr, men vad är det att lära ut? Nej, usch!

 5. ”Otränade, överviktiga ska ut och köra Bootcamp när det skulle räcka med att ta promenader i början”

  Vad lycklig jag blir när jag läser detta! Är själv personlig tränare, och under tiden i skolan satt jag alltid med mina klasskamrater och kritiserade program som tex ”Biggest looser”.
  Härligt att höra någon annan är av samma åsikt, istället för argumentet ”så länge det funkar så..”.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *