Skumt mellanmål

IMG_3411.jpg

Färdigstuvad spenat (finns i frysdisken) blandat med två ägg och micrat tills äggen stagnerat. En burk tonfisk på det, körsbärstomater, avocado och pumpakärnor. Typiskt skumt Anna-mellanmål. Inget för fredagsmyset kanske men attans protein/antioxidant/järn/bra fett-rikt 😉

Ha en grym kväll!

Bloggat från min iPhone.

8 kommentarer

 1. Nina Dahl

  Hur många gram protein äter du egentligen per dag? Det verkar vara sanslösa mängder.

  1. Trend o träning

   Jag har inte räknat, men kan hända att jag överdoserar, ja.

 2. Har precis hittat till din blogg och blir sjukt inspirerad (och såklart lite missmodig – vill också vara så vältränad som du är och dina barn är 6 månader… ). Undrar om man kan hitta lite mer information om dig som person – ålder, längd, vikt, bakgrund, etc. Alltid intressant att läsa om träningsresan. Förstår ju att du alltid varit aktiv men ändå kul att läsa. Försökt kolla bland etiketter men inte hittat så mycket. Bör jag gå tillbaka till din gamla blogg?

  1. Trend o träning

   Vad roligt att du hittat hit Emma! :)Ja, det är en bra idé att kika i min gamla blogg lite: http://www.annalissjanis.se/Hinner inte berätta mer nu (arg bebis) Kram!

 3. Brukar också äta sådär! Men mellanmål? Det blir snarare middag, blir supermätt på det där, men tränar inte som du 🙂

  1. Trend o träning

   Det blev mer som lunch för jag åt en stor frukost & sen hanns inte lunch med. Du vet hur det är.. 😉

 4. Hej!Har börjat läsa din blogg, verkligen jättebra, blir lite nyfiken, äter du lchf? Gjorde du det när du ammade? Lite sugen att prova denna diet nämligen.Mvh Erica

  1. Trend o träning

   Hej Erica!Nja, jag äter kanske LCHF vissa mål medan jag laddar med kolhydrater andra. Äter tex gröt & mycket frukt & grönsaker. När jag ammade åt jag dock mer bröd etc.Tycker annars LCHF är bra viktminskningsmetod men inte att äta hela livet. Lite kolhydrater tror jag är det bästa för kroppen, speciellt när du tränar mycket 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *