I mitt kylskåp

kylskap2.jpg

Storhandlingen i helgen resulterade i att man måste äta upp något för att stoppa in något nytt i kylen. Det är som värsta pusslet att ta ut och ställa tillbaka varor. Dagens i-landsproblem!

Nytt i kylen är några produkter från Oatly. Drickchoklad, Havregurt (som yoghurt fast av havre) och Oatly iMat (som grädde). Allt baserat på näringsrikt havre. Blir kul att testa. Du har väl inte missat tävlingen (där du ska använda Oatly iMat) om en ICA Matkasse? Har fått in några smarriga recept, men inte jättemånga så det är stor chans att vinna. Läs mer här.)

Ofta i vår kyl: Naturell yoghurt, mjölk, ägg, avocado, vitlök, sallad, tomater, äppeljuice, lättkesella, Bregott, Smör, potatis, äpplen, Minikeso, ketschup, romansallad, rödlök, citron, gurka, Cremé fraiche, morötter, chokladsås, sylt utan socker, champinjoner, matlagningsvin, senap m.m. Och skålar med färdigblandad proteinkräm 😛

8 kommentarer

 1. Raka motsatsen i mitt haha. Måste handla men hinner inte med allt 🙁

  1. Trend o träning

   Långt ifrån alltid det är så här fullt. Om ett par dagar ekar kylen tom igen..

 2. Där var det fullt du! Älskar känslan av fullt kylskåp! En vän som lånade vår lägenhet (på den tiden när vi bodde i vasastan) kommeneterade vid tillbakalämnandet att vi hade en så ”vuxen kyl” med massa små burkar och flaskor. Marmelader, smaksatt honung, balsamicor osv… Spännande att testa nyheter, det är alltid kul!

 3. Åh, längtar tills på onsdag när min storhandling är inplanerad. Ska nog ta och titta lite mer noggrant på din bild för lite inspiration 🙂

 4. Åh, älskar att kika in i andras kylskåp. Det säger rätt mycket om människan faktiskt :-). Men potatis, morötter och avokado i KYLEN? Hmm… här förvaras de i det lite kallare (men inte kylskåpskallt) skafferiet.

 5. Men du Anna! Det är ju en lucka i högra frukt/grönsakslådan…. Hur hände det!?(väldigt välfyllt kylskåp!!)Jag vill också ha!

 6. sandra ottosson

  Jag är mjölkallergiker så äter alltid havreprodukter och det är helt okey faktiskt. Chockladdrycken smakar typ som pucko och havregrädden är utsökt att ha i mat. Jag upplever att maten blir mycket krämigare med havregrädde än med vanlig grädde. Du borde även testa vaniljsåsen..mums mums!!

 7. Det där såg inte fel ut, har nog aldrig haft ett så fullt kylskåp! Men då består vi ”bara” av 2 personer också 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *