Stockholm Marathon – hit me!

maran_redo.jpg

Detta är ett skämt! Kan förutsättningarna bli sämre? Om mindre än en timme ska jag springa längre än jag någonsin gjort, är fortfarande lite småsnorig (dock inte halsont, men jag VET att jag är knäpp och borde hoppa – går dock inte nu), det stormar och regnar tennisbollstora droppar och jag har knappt haft tid att tänka med fyra barn att föda (kanske bra?).

MEN jag är en seg rackare som du vet och bryter inte loppet om det inte är fysiskt omöjligt att springa. Pannben har jag i alla fall och ”what does´nt kill you makes you stronger”!

fonster_regn.jpg

”Mara kallades åtminstone förr en känsla av kvävning, beklämning eller tryckande tyngd över bröstet, som uppkommer i sömnen. Den medför ofta ett häftigt uppvaknande med ängslan och oro. Orsakerna kan vara många, ibland allvarliga, såsom hjärtsjukdomar, matsmältningsrubbningar, men ibland kan symptomet vara rent stressrelaterat.

Ordet har också givit upphov till uttrycket mardröm för hemska drömmar.”

Fakta: Wikipedia.

Ok. Då var det dax att hoppa på cyklen, dyka in i ”mardrömmen” och sen är det bara att springa 🙂

11 kommentarer

 1. Lycka till!

 2. Önskar dig all lycka till, du kommer säkerligen klara maran med bravur trots omständigheterna;)

 3. Du fixare! 🙂 Lycka till!

 4. kristinostevik

  Jeg har sprungit 10 km i dag – i sympati med deg / er, som springer marathon. Jeg er så imponert, jeg sliter med mine 10 km, patetisk..men jeg BEUNDRER DEG!

 5. Kör hårt o lycka till, du grym!

 6. Håller tummarna!

 7. Följer din blogg och beundrar din fantastiska förmåga att få vardagen att gå ihop. Ditt lopp idag bevisar att struktur och regelbundenhet fungerar för att kunna nå sina mål. 3.40, en toppentid på Maran i detta vädret, stort GRATTIS från ett Malmö i sol…

 8. Ligger hemma sjuk men har följt dig via sthlm maratons sida på nätet och såg att du just kom i mål! Stort grattis! 😀

 9. Grymt bra jobbat!!! Följde dig via hemsidan! Imponerad av din insats. Jag har redan kollat upp anmälan inför nästa år också… Vill höra allt om loppet sen!!!! Grattis grattis och hoppas du mår bra trots skitvädret som var hela loppet!

 10. carolina

  Grymt bra jobbat Anna! Är impad. Ska bli spännande o höra mer om det sen. =)

 11. GRYMMA GRYMMA du!! Grattis till en fantastisk prestation! 😀

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *