Lätt och sommarfräsch tonfiskröra

tonfiskrora3.jpg

Sommarmat ska gå snabbt att laga, vara fräsch och gärna kall vid soliga dagar tycker jag, precis som min tonfiskröra med fetaost och soltorkade tomater. Passar bra till sallad, på ett grovt bröd, i pitabröd, låt smälta över grönsaker i en gratänd eller till  blanda i pastan.

tonfiskrora2.jpg

Ingredienser, 2 port:

 • 1 burk tonfisk
 • 1/2 burk keso
 • 100 g fetaost
 • 1 dl naturell yoghurt
 • 5 finhackade soltorkade tomater
 • 1 kokt, hackat ägg
 • pumpakärnor
 • dill
 • örtsalt & peppar

Annat som vore gott i är oliver, pressad citron och avocado men det hade jag inte hemma.

  7 kommentarer

  1. Åh jättegott!

  2. Anna Andersson

   Hej Anna! Följer din blogg sen 2 månader o blir så otroligt glad o inspirerad utav dig! Nu till min fråga, jag blir så förvirrad av alla olika budskap att jag snart inte vet varken HUR jag ska träna eller VAD! Tog hjälp av en kille på mitt lokala gym o berättade om mina mål. Är kort o knubbig, vill bli slankare o ner i vikt. Efter 4 veckor m hans programm hittade jag Olga Rönnbetgs blogg, tog kontakt o gnm henne fick jag veta att det var HELT fel träningsupplägg… En vän till mig går hos en kostrådgivare( inom styrketräningsbranchen) hon drog med mig en dag, och han sa en TREDJE form jag skulle träna för bli slankare främst över rumpa/ lår. Han i sin tur totalfissade de 2 tidigare träningsuppläggen jag fått. På något vis känner jag stort förtroende för dig o skulle gärna vilja ha din hjälp! Vet varken ut eller in!! Kram

   1. Trend o träning

    Hej Anna! Ja, alla PTs har sina egna teorier, men i grunden handlar det ju om vad DU gillar att äta & träna. Allt handlar om kalorier in – kalorier ut. Att du ska ligga på minus för att gå ner i vikt. Att punktförbränna över rumpa/lår går tyvärr inte, men jag upplever själv att just löpning ger smala ben – dock individuellt.Just nu har jag inte tiden, men har planer på att starta upp PT-online. Kanske du är intresserad av min hjälp då? Tills dess – träna det du tycker är kul så är det större chans att du håller igång. Ät det du gillar, men MINDRE av allt + använd de tips du fått av de olika PTna.KRAM & lycka till!

  3. Åh så gott! Sparar receptet 🙂

  4. Anna Andersson

   Hej igen Anna!Tack för ditt svar, ja jag vill gärna få din hjälp framöver. Låt mig veta när du startar upp!! Kram

   1. Trend o träning

    Det kommer du se på bloggen :)Kram

  5. Åh, perfekt sommarröra! Tack för tipset!

  Write a comment

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *