PT Hemma Hos & Piggelin-protein

Du vet väl att jag kan komma hem till dig som bor i Stockholms innerstad och köra personlig träning. Och är du bara på genomresa/pendlar till jobb i stan kan du komma hem till mig och träna. Jag har bra träningsredskap (och idag snygga kläder) från Casall, en fin fondvägg att göra knäböj med boll mot, eller ett rustikt gym/vagnförråd i källaren att svinga kettlebell i 🙂

Idag var min första PT Hemma Hos-klient hemma hos mig för ett pass – superkul, och hon var så duktig! Efter det, och min egen tidigare träning, har jag nu ätit lillfrukost – en shot kallpressad linfröolja (hyffsat neutral smak, men nog att föredra i smothie) och snabba mellanmålet av Holistics nya proteinpulver med päronsmak, mixad med kesella och Gourmet-Pro Vanilla Cream. Skojar inte – det smakar verkligen Piggelin, eller kanske mer Päronsplitt med kesellan. Barnsligt gott!

12 kommentarer

 1. Hej Anna, DET låter ju som en superidé! Jag tror bestämt att jag hör av mig nästa gång jag kommer till Stockholm.

 2. Hej Anna,

  Vad roligt att jag hittade hit! Väldigt inspirerande och intressant blogg för mig som också är väldigt intresserad av kost och sport…
  Vad skulle det kosta om du skulle ge tips / köra personlig träning?

  Vänliga hälsningar/
  Jenny Mellstrm

  http://www.sugabunny.se

 3. Hej,

  Tänkte bara säga att om du vill kolla in min webbadress så står fel ovan =), den är:
  http://www.sugar bunny.se

  //Jenny

 4. Vad roligt 🙂 Jag bor i Värmland, men brukar ofta vara i Stockholm på möten etc.

 5. Ja, det där med att PT’n kommer hem till en är helt suveränt! Min gör det och man har liksom inga ursäkter i världen till att ställa in träningen då – superbra! 🙂

  Vad kostar en PT-timme med dig?

 6. Hej

  Piggelin lät ju inte helt fel, får jag nog testa när det kommer ut på marknaden:) Hur kommer de sig att du blandar med ett annat proteinpulver också?
  (Ps, va inte på videofyme häromdagen och på din sida där står din gamla webbadress. ds)

  1. Som jag skrev till Annette – jag blandar bara för smaken skull – inget annat!

   Tack! Ska ändra adressen.

 7. Gillar utseendet på din nya blogg ännu mer när den inte är så rörig! Nu ser man bilder och text mycket bättre. Perfekt!

  Jag har några frågor: Jag undrar som någon innan varför du blandar två olika proteinpulver? Tyckte att päronvarianten lät dyr jämfört med andra proteinpulver. Och när jag klickade in hos Holistic, lockad av Piggelinsmaken ;), hittade jag inte päronsmaken i deras sortiment. Kommer den senare?

  Personlig träning för dig låter ju väldigt lockande! Kan man få personlig träning online + att man kommer in till ett gym nära dig och får instruktioner på plats?

  Och så om något helt annat, vad använde du för mascara i det inlägget där du berättade att du flyttar bloggen?

  Tack!

  1. Annette – tack! Jag gillar också den nya looken 🙂

   Jag blandar bara för smaken skull – inget annat! Holistics päsonsmak (som kommer 3 december) innehåller inget sötningsmedel vilket det andra pulvret gör (och jag är en godisgris :), men päronsmaken är väldigt god så det behövs egentligen inte. Det dyrare priset beror bl.a. på att det är tillsatt matsmältningsenzym och du får garanterat en produkt utan konstigheter.

   Visst går det att göra så! Jag är ju PT på Rosa Skrot där jag kan visa dig övningar alt. ”Hemma Hos”, men då kan jag inte visa maskinövningar (alla priser & info finns i bloggens meny).

   Vanlig mascara. Har dock använt serum som förlänger fransarna men ska sluta efter att jag hört att det kan förstöra ögonen.

 8. Vilken bra ide! Och piggelinprotein låter som något jag skulle gilla 🙂

 9. Hejsan!
  Jag läser ofta att man ska välja osötade proteinpulver så gott det går, så jag undrar hur noga det är? Är någon sötningsform att föredra och undvika? Eller är mängden sötningsmedel så pass lite att den inte gör någon större skillnad? Gourmet-Pro innehöll aspartam t.ex. såg jag.

  /Sandra

  1. Hej Sandra!

   Som med allt är inget bra i för stora mängder, men tar du bara en proteindrink med sötningsmedel (typ aspartam) då och då tror jag inte det är någon hälsofara. Blir det däremot flera gånger om dagen kanske du ska välja ett osötat eller sötat med stevia (tex Whey-80 Stevia).

   Jag själv varierar mellan olika proteinpulver med olika sötningsmedel eller helt utan.

   /Anna

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *