Vasaloppet Öppet Spår 2013 – perfekt lopp!

Mål Öppet Spår 2013/Anna Lissjanis

PERFEKT! Ett ord som beskriver hela mitt Öppet Spår 2013. Utan att överdriva. Tid: 7 h och 33 minuter. Är så jäkla lycklig just nu. Stolt över min prestation (hehe – slog mannens tid 🙂 och ännu en gång har min kropp bevisat hur grym den är.

Öppet Spår 2013

Som sagt, allt var perfekt:

 • Uppladdningen – ingen magknip och grym energi hela loppet. Ben & Jerry levererade som vanligt. Tack goda ni!
 • Kroppen – lite stela höftböjare annars stark hela vägen och inga skavsår. Det är nu efteråt man får kvitto på vad all träning gett. Tack Anna!
 • Vallan – perfekt! Bra fäste i uppförsbackarna som sen släppte lagom till nedförsbackarna. Tack Gustav (som själv åkte på 7 h – grymt)!
 • Vädret – jamen kan det bli bättre? Lite kallt vid start men jag var väl klädd och slängde en överdragströja åt skogen när det blev varmare ute (låg runt 0-an). Solen stålade och jag njöt. Tack vädergudarna!
 • Peppen – alla hemmavid, att de vid varje kontroll ropade de i högtalarna: ”Här kommer Anna Lissjanis som driver en av Sveriges största träningsbloggar..” och NI. Tack för alla lyckönskning!

Nu sitter jag i bilen på väg hem för att fira med vänner och familj. Får tacka dem också för markservice medan vi varit borta och mannen för alla mina träningstimmar då han fått ha hand om alla barnen. Love you all ❤

58 kommentarer

 1. Jeanette T

  Grattis Anna! Vilket underbart lopp du måste fått till, härligt kämpat. Njut nu av din fantastiska prestation. Stor kram

 2. STORT Grattis Anna! Du är grym!! 🙂

 3. Jag åkte också igår, 7h 32 min 🙂 Men jag är inte lika pigg som du idag, känner mig överkörd av en ångvält och jag jätteont i axeln. Och märkliga skavsår på onämnbara ställen?!?!

  Grattis till ett väl genomfört lopp!

 4. Tycker du är grym! Vilken prestation! =D
  Bra gjort och Grattis!

 5. […] underställ samt mössor i fleece. Min oranga användes flitigt vid träningen inför och under Vasaloppet Öppet Spår. Värmande och turgivande […]

 6. […] året sprang jag ett regnruskigt Stockholm Marathon och nu senast Vasaloppet Öppet Spår så jag börjar få hyffsad rutin på det här med långlopp i olika sporter. Här har du mina 4 […]

 7. […] blir lycklig ända in i själen varje gång jag ser det här bilden från Vasaloppet Öppet Spår i våras. Riktigt känner svallet av glädje, kärlek, endorfiner, lättnad att de 9 milen är över, och […]

 8. […] Spår var en av favoriterna. Bilden ovan är från Lindvallen när jag njutåker efter fullbordat lopp. Den känslan alltså.. […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *