Dagens

korv_ip

Vintern har kommit till Stockholm och folk är som galna. Alla jublar och Östermalms IP var fullsmockat av snötörtiga stockholmare. Ok, nu överdriver jag kanske, men själv tar jag det ändå med ro. Vi har ju redan fått en dos av fruset vatten uppe i Jorm och idag var det riktigt KALLT ute, men ändå skönt att komma ut och göra något. Frysa en stund för att det blir så mycket mysigare inne sen.

Dagens:

ans_korv

  • Lunch: 3 korv med bröd och varm choklad. Korv är fortfarande något som bär emot att äta, varför jag satte upp det som en av veckans ”utmaningar”, men grillad variant är faktiskt mycket mer aptitligt. Ute smakar det mesta bättre och jag känner mig riktigt bra på korvätning nu 🙂
hugo_skridsninni_skrids
  • Aktivitet: I vår familj var det bara Hugo som åkte skridskor – vi andra hade fullt upp med att grilla och värma frusna små tvillingar. Jag själv fick ändå lite motion i form av en promenad till Östermalms IP ihop med min vän Ninni (på bild ovan ihop med sonen/Hampus klasskompis Filip). Härligt att röra på sig lite – en känsla jag alltid kommer älska, hur fri jag än blir i mitt ätande. Dessutom en stund att hinna prata. Just kombinationen träning + kompistid är grym.
gococo_ull
  • Plagg: Långa kompressionsstrumpor i ull från Gococo och mjukisbyxor från Casall. Varma fötter och avlastade vader vid dagens promenad, samt en oslagbar mysoutfit i värmen hemma sen.
  • Middag to be: Hemgjorda hamburgare i pitabröd. Finfärs från Jorm ligger och tinar.

Skön söndag! 

2 kommentarer

  1. Massa frisk luft, underbart =)

  2. […] socks – Compression Skiing! Since we do not have much snow in Sweden the blogger “Trend och Träning” used them as cosy socks in the sofa the other day. We are glad to hear and see that the […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *