Grön fredagspizza

pizza_spenat

Ett enkelt och gott knep att få i sig sitt gröna bete är spenat – en av de nyttigaste grönsakerna som finns. Jag har slutat köpa isbergsallad till förmån för påsar med färska färdigsköljda blad som passar både som bas i en sallad, i smoothies och i maten. Jag har ofta spenat i omelett, lasagne, pitabröd, wraps, dubbelmackor och idag – på tortilliapizza. De gröna bladen blev varma, smälte in och gifte sig finfint med tomatsås, skinka och ost på tortilliabrödet.

pizza_spenat2

Dessutom blir pizzan mycket mer aptitlig för ögonen med mer färg. Tips till någon av helgens måltider!

4 kommentarer

  1. Jag gillar också bladspenat och använder det till mycket. Saknar den verkligen när den är slut!

  2. DU ÄR SÅ FIN!!!!!!!!!!!!!!

    1. Åh TACK! Och desamma. Bara fina människor skriver en sådan kommentar <3

  3. Vad pizzan ser god ut!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *