Recept

froknacke

Ledig lördag och regn – som upplagt för att rita och mixtra i köket. Förstnämnda i form av lite finlir på en illustration som nästan är klar men saknar några detaljer. Och i köket vill jag göra något gott. Kanske Chocolate Chip Cookies av recept från min stora gosaksinspiratör Fanny? Eller något av mina egna favoritrecept som du hittar nedan? Jonas har en galen vår och reser iväg för att ställa ut vid Spadagarna, så jag får se vad jag får till med tillsammans med mina minikockar. Men krisar det brukar snabba smetar eller varma bär med choklad vara en enkel lösning.

Bloggen har blivit lite som min egen kokbok där jag samlat recept jag gillar. Några av dem, både till middag och efterrätt, ser du på bilden.

På bild från vänster:

Fler goda rekommendationer:

Men vi börjar med frukost:

Godmorgon och happy helg!

5 kommentarer

  1. Testade din spenat/fetapaj för ett tag sedan, såååå god 🙂

  2. Suveränt! Tack för alla tips lagom till helgen!

  3. Läsa detta inlägget hungrig var inte att föredra, men hej vilka recept =)

  4. Hej Anna
    Är lite nyfiken. Om du gör proteinbollar, ger du dem till dina barn eller får de bollar utan?
    // Jenny

    1. Jenny – nej, de brukar äta ”vanliga” chokladbollar men det händer att de har smakat. Det är ju inget farligt i dem (mer konstigt i vanligt godis om man är noga med det). Nu var det väldigt länge sen jag gjorde just proteinbollar utan har mer gjort de här: http://www.annalissjanis.se/2014/02/08/varldens-nyttigaste-chokladbollar-recept/

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *