Välkommen att utmana kropp & knopp

event_hiit

Efter ett lyckat första event ihop ser jag och Sofia fram emot ännu ett torsdag 27/11. Om vi fokuserade på att bromsa våra krav på prestation och träna lugnt förra gången är det istället tuff högintensiv träning och en föreläsning som utmanar tanken den här gången.

Jag inleder kvällen med ett HIIT-pass i Elite Rehab Studio där vi växlar mellan tunga och explosiva övningar och avslutar med stretch i yogastil. Sen pustar vi ut med smoothie och Sofias föreläsning ”Du är vad du tänker”. 12 platser finns att tillgå och sist blev eventet fullbokat med flera på reservlistan så vänta inte för länge med att boka dig om du är sugen att komma. Priset är 200 kr (betalas på plats) och du anmäler dig genom att maila mig på trendotraning@gmail.com.

Varmt välkommen!

4 kommentarer

 1. Hade verkligen vart superroligt att vara med, men jag jobbar kväll tyvärr! 🙁 Var ju så trevligt sist!

  1. Synd Jennysen! Hade varit roligt att se dig igen, men det kommer fler tillfällen.

   Kram & trevlig helg!

 2. Proffsigt på alla sätt och vis (bilderna, bannern, innehållet)! Heja er! Kram

  1. Tack bästa Milla, & nu har du fått ”5 för 5” av mig.

   Heja oss också! Kram <3

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *