Under Armour aw15 -snapshot

Pressveckan mjukstartades för min del med att kika på Under Armour´s höstkollektion hos Presskontakterna i morse. Jag fick ingen närmare presentation av plaggens funktion, men kan i alla fall bjuda på mina egna intryck och bilder av vad vi har att vänta. Här ovan håller jag upp mina absoluta favoriter.  En tunn, blank vindjacka och seamless tights i en plommonlila/brunaktig nyans. Mycket elegant och höstigt. Just färgvalet är något jag alltid gillar med Under Armour´s kläder. Att de vågar blanda upp allt rosa med lite tuffa och mer maskulina” nyanser även på damkollektionen.

ua_aw15_1

Som marinblått och det brunaktiga – färgerna jag föll för mest i höstens kollektion.

ua_aw15_3

Att leka med reflex i mönstret har vi sett mycket även hos andra träningsklädmärken under året, och hos Under Armour kommer de med flera häftiga plagg. Jackor  med rutmönster samt tights och funktionströja som kommer lysa som en stjärnhimmel i vintermörkret.

ua_aw15_2

Även andra detaljer med lufthål, batikmönster, melering och sköna, elastiska tyger spanade jag in.

ua_aw15skor

Skorna, både för löpning, gym och street, är fina i aw-kollektionen.

ua_vaskor_aw15

Sportiga men ändå stilsäkra väskor som passar i fler sammanhang än på gymmet.

ua_aw15_man

Herrkollektionen stack inte ut lika mycket, men det är väl så många män vill ha det?

I morgon väntar desto fler pressvisningar, men jag lovar att portionera ut inläggen lite snyggt så att du inte tröttnar. 

7 kommentarer

 1. Therese Olsen Hedendahl

  Vilka snygga kläder som kommer under våren.
  Måste tacka dig för en underbar blogg som ger mig mycket energi till vardagen.
  Tyvärr tycker jag dock att bilderna blir något stora i ditt nya format, då de inte kan visas helt, utan att scrolla ner lite, trots att jag har fönstret är maximerat, vilket är jättesynd.
  Sedan hittar jag inte någon knapp för att gå tillbaka till föregående inlägg som det tidigare har varit. Kanske jag som bara inte ser den?!
  Ha en underbar dag och lycka till med rehab efter operationen.

  1. Therese – roligt att du gillar bloggen!

   Jag är medveten om att allt inte funkar helt 100 än, så det är kanon att du påpekar detta. Jag skickar dina synpunkter vidare till de som fixar bloggen genast. Tack & ha det bra du med!

  2. P.S. Läser du från mobil eller dator? Scrolla kommer du behöva eftersom jag ofta har många bilder, men en ”tidigare inlägg”-knapp bör finnas.

   Kram!

   1. elisabeth

    Hej,
    jag har samma problem. Hittar ingen äldre-inlägg-knapp. Använder en surfplatta.

    //elisabeth

   2. Detta & mycket annat kommer åtgärdas inom kort!

 2. Otroligt mycket snygga grejer. Hade kunnat köpa mkt där =)

 3. […] tyger, mycket eftersom det är dessa tyger som brukar ge best stretch. Men nu börjar man även se matta modeller på marknaden, gärna blandad med glansiga material. Det är en friskt vind gentemot det gamla vanliga. Man ser […]

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *