Proteinshake

Nej ingen pulverdrink (eller kräm som jag föredrar) idag då det vankas hotellfrukost efter morgonpasset – jag syftar på en ny webbtidning om träning, kost och trender med namnet ”Proteinshake”. En sajt med innehåll om träning och kost från olika synvinklar baserat på erfarenheter och fakta. Ämnen som ”att prioritera rätt saker i jul och nyår”, ”recept på nyttiga Rocky Roads”, ”om zombies och träning” och en intervju med mig om ortorexi.

”Det svåra med ortorexi är ju att det samtidigt är bra att röra på sig, bra att äta hälsosamt, men inte utan balans till allt annat i livet.”

En proteinshake är ok om du även äter mat och annat du tycker är gott, trots att det inte tillhör ”nyttighetsfacket”. Hårda pass är kanon om du även kan slappna av ibland o.s.v. Saker de flesta av oss känner till men kan tappa kontroll över då vi mår dåligt. Jag har skrivit mycket om ortorexi så du som följer bloggen kommer känna igen mycket i intervjun, men jag vill ändå tipsa nyfikna om den och sajten. Proteinshake är grundad av Käthe Nilsson som också har tvillingar (+ äldre barn) och jag länge varit bekant med via våra sociala medier. Heja alla driftiga entreprenörer och inspiratörer!

4 kommentarer

 1. Emma Ryyti

  Tack för att du delar med dig! Man blir som fastklistrad.
  God Jul 🎄

  1. Emma – tack själv som läser och skriver. Det gör mig glad 🙂

   GOD JUL!

 2. Tack Anna för ditt fina inlägg! 🙂

  1. Kul att du ville ha med mig på din sajt. Känns viktigt att skriva om alla typer av svårigheter för att informera, göra dem mer accepterade och få människor som lider att känna sig mindre ensamma.

   Kram & GOD JUL! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *