Lekfull coreträning i film

Coreträning mot vägg /trendotraning

Mer lek och humor åt folket. Här med tuffa övningstips till din coreträning.

Att hålla barnasinnet vid liv, använda humor och höja motivationen med lekfullhet. Det får du i Yogobe´s Power Intensive-pass med Johanna Andersson som jag har hämtat inspiration från till denna film. I Power Intensive-passen får du först en uppvärmning med bra rörlighetsträning och sköna solhälsningar i högre tempo, följt av rolig coreträning som även ger tuff styrka för överkropp och ben.

Till dagens fredagsfys har jag plockat ut några av de övningarna som både är lite annorlunda, lekfulla och utmanande och klippt ihop till denna coreträningsfilm. Det du behöver är en yogamatta, stabil vägg och pigg (gärna uppvärmd) kropp. Perfekt för dig som tränar hemma och söker nya, spännande träningssätt.

Fin fredagsfys friends!

P.S. Här kan du läsa mer om coreträning och få fler övningstips i filmformat. D.S.

6 kommentarer

  1. Åh vilka roliga tips! TACK!

    1. Marina – kul att du gillar dem. Lycka till med träningen & trevlig helg!

  2. Tack, det var flera bra tips där till och med för en träna-hemma-veteran som jag!

    1. Kari – ja, Johanna Andersson har massor av roliga övningar i sina filmer som jag gillar. Kul att det var något som var nytt & användbart för dig!

  3. Tack, det känns som riktigt bra övningar och det är ju alltid kul med lite nytt:)

    1. Lene – ja det är utmanande & roliga. Hoppas du ser på filmerna hur jag gör & annars har du fortfarande möjlighet att testa Yogobe gratis 2 veckor med koden LISSJANIS. Johanna Andersson är smidigare än mig & förklarar exakt hur de ska utföras 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *