Helgen ur mobilen #23

Jag, storasyster Mia och lillebror Jonas.

Helgen toppades av en jätteskön eftermiddag med mina syskon och familjer. Tänk, det kan gå veckor med lugna hemmahelger och sen kommer en där du knappt blinka. Det slår aldrig fel. De senaste dagarna har varje minut varit uppbokad. Alltihop roliga grejer, men som jag skrev på Instagram – även det du tycker om slukar energi.

Jag känner mig inte direkt utvilad efter helgen, men ändå påfylld av saker jag älskar. I natt har jag sovit som en stock och vaknat upp med alla dessa fina minnen….

Helgen ur mobilen #23

…av första parklunchen. I fredags var det 18° i Stockholm så jag och jobbarkompisarna köpte med oss sallad och åt utelunch. Även om alla hade mycket att göra var det omöjligt att effektivisera och äta medhavd matlåda inomhus. Och jag tänker att vi istället VANN tid på att fylla på med solenergi!

…av blomsrande löpning i Lill-Jansskogen. På lördag morgon sprang jag backintervaller i min vackra skog. Första vändan utan mössa och vantar, helt underbart.

…av Jonnas plåtning för HM. Snabba ryck från löpning till dusch och T-bana till Söder. Jonna hade gått vidare i castingen och fick nu ta kort till HMs barnmodellregister. Hon starkt inriktad på att ”tjäna pengar”, men vi får se vad som händer. Som fotointresserad tycker jag mest det är roligt med proffsiga bilder av min älskade tjej.

…av dagen på Parken Zoo. Jonas plockade upp mig och Jonna med bilen för att åka vidare till Parken Zoo. En kul dag du kan se mer från här.

…av stämningen vid loppet Run Stockholm. Söndag morgon cyklade jag till Kungsträdgården där SportHälsa var samarbetspartner och bidrog till goodibagen. Hjälpte till att packa ner tidningar till alla 100-tals löpare och blev intervjuad om banan på scenen. Det blev även Malin Ewerlöf  som var med och sprang. Som vanligt darrade luften av nervositet och endorfiner – en härlig miljö att rapportera ifrån, även som icke-deltagare.

…av Ellas 2-årskalas. Direkt från loppet åkte vi ut till syster Mia med familj för att fira lilla Ella. Tänk att släktens minsting blivit så stor, finaste Ella. Hon fick presenter, vi bjöds på godsaker (recept och bilder senare) och hade en skön stund i solen.

Grädden på moset en händelserik helg ♥

Hur har du haft det i helgen?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *