Helgen ur mobilen #28

Helg eller vardag? Med alla röda dagar flöt förra veckan samman i en enda lång helg känner jag. Å andra sidan räknar jag ofta helg redan från mitten av veckan, så det passar ju bra. Här berättar jag lite om mina dagar från torsdag till söndag.

Helgen ur mobilen #28

..uppklädd i Saucony. I torsdags plåtade vi parövningar till nästa nummer av SportHälsa som jag berättade om igår, med Saucony som klädsponsor. Sällan jag sminkar upp mig så inför ett träningspass och visst är kläderna fina? Jag gillar modet med hög midja på tightsen och snyggt med det nätstickade linnet till. Lila är vårens färg, framför allt på många löpskor.

..torsdagspannkakor. Traditionell middag på den traditionella dagen och åtminstone halva familjens favorit.

..sommaravslutning för skolbarnen. Jag gick med Hampus och lyssnade på deras framträdande i klassrummet. Alltid lika roligt med deras påhittade pjäser och fint med sång. Inte ett ögat torrt när de sjöng ”Goliat” av Laleh, en låt som går varm här hemma eftersom även jag tycker den är så bra.

För mig förknippas skolavslutning med sommar och frihet. Så vacker på något sätt, även om få barn springer barfota på en äng hela lovet, som den bild jag får upp på näthinnan.

Tänk, nu har vi snart två mellanstadiebarn och till hösten samtliga på skolan. Vad hände egentligen? Det firade vi med prinsesstårta – vissa åt marsipanen (jag och Junior) andra resten (Jonna, Hugo och pappan).

..träning, jobb och bad. Lördagens hållpunkter. Jag styrketränade, jobbade en sväng när Jonas var med barnaskaran på Hampus fotbollsmatch och sen gick vi till Kampementsbadet. Stämningsfullt bad med Summerburst i bakgrunden.

..hemmaspa och ljusare hår. På onsdag åker vi som sagt till Kroatien med Frisk & Stark Familj och inför det fixade jag fötterna på smidigaste sätt. Jag tar mig sällan tid att gå på pedikyr och då är såna här påsar att dra över fötterna perfekta. Nu inväntar jag bara att gammal hud ska ramla av. Förhoppningsvis INNAN resan..

Jag gjorde även ett återbesök till frissan igen för att bli ljusare. Resultatet får du se i ett annat inlägg framöver eller i min Istagram Storie.

..backintervaller. Söndag morgon drog jag till skogs för mina favoritintervaller i det kuperade elljusspåret. Jag är kanske konstig på så sätt, som tycker att backträning är roligast trots att det är tungt. Just nu lockar det mer än att springa långt, så ett varv i 2-kilometersspåret + 12 backar blev ett bra pass.

..shake mushi! Med två helgdagar fick det såklart även bli vår älsklingsrätt två gånger den här veckan. Älskar den här ångkokta laxen med sushiris och ponzu mayo-sås. Ja, det vet du kanske vid det här laget? 🙂

Det var min helg. Hur har din sett ut?

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *