Helgen ur mobilen #31

Godmorgon sköning!

Hoppas du har haft en fin helg? Känner dig laddad för en ny vecka? För yes, det är måndag och för mig – ny arbetsperiod på SportHälsa. Semestern har gått rysligt fort, men jag känner mig ändå redo efter en sommar som bilden ovan sammanfattar bra. Med massor av bad, eller i alla fall vistelse vid olika vatten, växelvis sol och mörka moln, men ändå glada miner och avslappnad känsla. Jag är taggad på att träffa kollegorna och påbörja en ny tidning. Vem vill du se som huvudprofil i nästa nummer? Önska gärna.

Jag är alltid lika förväntansfull och sugen på att förverkliga nya projekt såhär på hösten. Eller sensommaren, men för mig börjar hösten när semestern är slut, min favoritårstid. Men istället för att se framåt backar jag tillbaka ett par dagar här. Till helgen då jag..

Helgen ur mobilen #31

..hängt vid bassängen på Kampan. Gäller inte bara helgen utan alla dagar utom torsdagen då vi var hos Milla med familj och söndagen då badkaret fick duga p.g.a. regn ute. Junior och Jonna har blivit helt badgalna den här sommaren, vilket är positivt. Ingen är rädd för vatten längre och simningen har nästan lossnat.

..påbörjat en tung styrketräningsperiod igen. Efter sommarens lättare träning, mycket med egen kroppsvikt och TRX, är jag enormt pepp på mer struktur med periodisering och nu att lyfta tyngre. Och yes, det går bra! Och yes, jag har galen träningsvärk efter varje pass.

..yogat! Det var en helt grym instruktör på passet i lördags, men hon ska inte ha alla höstens pass. Nu håller jag tummarna för någon som synkar med det jag söker, för då ska jag kämpa för att få det som ett stående pass varje vecka. Är redan bokad på nästa.

..njutit av bara-vara-tid med barnen. Det bästa jag vet! Att pyssla med deras leksaker, sjunga ihop och ligga och viska om kvällarna. Inga får mig att skratta så gott som mina fyra små ♥

..njutit av shake mushi. Vår lördagsmiddag som du förmodligen inte ser för första gången bland mina bilder, inte sista heller. Och för varje gång vi varit bortrest, ju godare blir det! Itamae Sushi på Odenplan – värt ett besök om du bor/är på besök i stan!

..gjort inför jobb-förberedelser. Med lite liknande pirr i magen som inför en resa STRÖK jag till och med en skjortklänning som jag ska ha idag. Det var verkligen inte igår. Så länge sen att jag glömt bort var strykbrädan är, men soffan funkade lika bra. Sen fortsatte jag med att fixa matlåda och packa annat inför första dagen på jobbet.

Den här veckan är Jonas hemma med barnen och nästa börjar alla fyra i skolan. Även mina bebisar börjar förskoleklass då. Jag fattar inte..

Kram och ha en bra vecka nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *