Wörkout the Studio – invigningsfest i bilder

Alltså wow vilken lördag! Att först få fylla på med energi i form av lugn morgonyoga på SATS, hämta min älskade cykel som varit på lagning på vägen hem, sen dusch och fix innan detta – invigningsfest för powerkvinnan Pischa StrindstedtWörkout the Studio.

Jonna följer gärna med på äventyr, speciellt när det vankas godsaker som de små bollarna från Barbells. Vi tog t-banan till St Eriksplan och gick med Google Maps till den nya träningsstudion på Tomtebodavägen 3a, vilket visade sig vara i samma byggnad som Nackademin där jag pluggade för mindre än ett år sen. Jag blir nästan sugen på att plugga ännu mer bara för att ha nära till det här, för visst ser det frestande ut att träna i de fräscha lokalerna? Med redskap som färgglada karameller i en smakfullt inredd godispåse..

Det är en positiv trend med alla små personliga träningsstudios som poppar upp tycker jag. Där ägaren lägger ner sin själ i att allt ska vara tipptopp och trivsamt, där träningsintresset tas ett steg längre – till en plats att må bra även innan och efter träningen. Där du blir puschad efter dina egna förutsättningar, sedd och omhändertagen. Och är det någon som både är kunnig, stark och ödmjuk så är det Pischa. Jag är säker på att det kommer gå strålande för henne och Wörkout the Studio. Så roligt att jag fick vara med och fira och mingla ihop med min lilla favorittjej och flera vänner inom branschen.

För dig som är nyfiken öppnar Wörkout the Studio nu på måndag, den 14 augusti. Då kommer du kunna träna i små grupper och köra skräddarsydda pass med personlig tränare. Wörkout the Studio är öppet för alla – oavsett ålder, bakgrund eller fysiska förutsättningar.

Information från hemsidan:

Wörkout The Studio är hemmet & hjärtat för det populära bootcamp konceptet med samma namn. WörkOut grundades 2013 av den personliga tränaren Pischa Strindstedt. Sedan starten har det vuxit och blivit en mycket populär träningsform för många i Stockholms regioner. Grupperna har vi på ”The Studio” valt att hålla med mindre deltagarskara för att Du ska få ut så mycket som möjligt av Din träning hos Oss. Alltid känna dig sedd och komma ifrån passen med nya verktyg och redskap till Din träning. Genom att vi tränar i små grupper vill vi se att alla kan hitta glädjen och motivationen i träningen. Framför allt utvecklas med rätt tekniker och kvalité i träningen.

Vi erbjuder även personlig träning med kompetenta coacher som gärna hjälper Dig att nå dina mål oavsett vart i träningen du befinner Dig. På ”The Studio” jobbar vi som ett team både med dig som klient men också tillsammans som coacher och med naprapat. Vi ser helheten i att assistera varandra med våra olika kompetenser och erfarenheter för att Du som klient ska nå de bästa resultaten med hjälp av Oss. Vi ser inga hinder till varför Du inte ska kontakta Oss då inget mål är för litet eller för stort. Tillsammans vill vi optimera din träning och få dig att hitta en livstil och balans ihop med vardag och träning.

Priser och mer information hittar du här.

Grattis igen Pischa! Du är fantastisk ♥

4 kommentarer

 1. Så himla snyggt – vilken grej och vilken tjej 🙂

  1. Anna Lissjanis

   Jag VET! Hur cool som helst, både hon & studion 🙂

 2. Hej Anna!
  Jag tänkte på, du skrev att du börjat om med din träning efter olika uppehåll. Hur börjar du? Kör du lätta vikter ett tag och hur går du vidare?
  Jag upplever att jag försöker ta ngt lättare vikter och fler rep men känner att så fort jag lägger på extra vikt så frestar det ryggen…. Jag vet inte hur jag kommer vidare….

  1. Anna Lissjanis

   Linda – ja, jag brukar börja lätt, ofta med gummiband, för att sen öka på med allt tyngre vikter/övningar.

   Är du säker på att det belastar ryggen på fel sätt? Jag menar, att öka vikterna SKA kännas och efter en skada etc. kan det ibland vara rädsla som hindrar mer än det fysiska. Eller är det så att tekniken inte är helt 100? Om jag var du skulle jag ta hjälp av en kunnig person som kan ge dig en personligt anpassad träningsplan. Så att du kan känna dig trygg på skillnaden mellan ”ont och ont”. Stort lycka till!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *