Helgen ur mobilen #34

Hej sköning!

Hur mår du denna måndag? Har du hunnit känna efter? Det har jag knappt, uppe före tupparna med en kopp kaffe och bloggen, men bilderna från helgen gör mig i alla fall glad. Och det är lite av grejen med mina ”helgen ur mobilen”-inlägg. Att ta med mina godbitar in i nya veckan, liksom att ge dig en inblick i min helg. Därmed får du se mer ”glamour” än på jobbdagarna, men jag törs lova att det inte bara är en dans på rosor då heller, även om det ser så ut vid en första anblick..

Helgen ur mobilen 34

..i fredags fotade vi övningar i SportHälsa. Varje måndag publicerar jag ”veckans träningsprogram”, den här gången ett med egen kroppsvikt. Programmet hittar du här.

..singelmammadagar. Jonas var i Göteborg, så jag fick både fick all kärlek och ta hand om allt praktiskt. Ibland blir jag tokig på att det inte är tyst en sekund, att det går i ett med matlagning, hinna tvätta och medla i syskonfajterna. Jag är sällan utvilad efter helgen, men ändå – alla skratt och kramar väger upp.

..mycket kretsade kring Tjejmilen. Gruppträningsyogan byttes mot kortare hemmayoga, jag fick se till att både jag och barnen ätit ordentligt innan jag gav mig iväg ett par timmar. Och lyckoruset, det brann hela helgen. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna känna så starkt för ett lopp där jag inte gett mitt max för att prestera, men glädje kan visst ge samma sak.

..premiär för svenska äpplen. Äntligen! Jag äter nästan bara äpplen på hösten när det går att få tag i de smakrika svenska sorterna. Så gott! Aroma är min favorit.

..sista utedoppet för säsongen. I Sverige i alla fall. På höstlovet reser vi för 3e året i rad till Mythos Beach på Rhodos och arrangerar Frisk & Stark Familj för Apollo, så då blir det mer utomhusbad. Junior och Jonna har fått nästan fått grepp om simtagen efter den här sommaren, vilket är känns tryggt och roligt för oss alla.

..enkel, men god mat. De flesta måltider blev snabba skåprensningsrätter, jag orkar inte mig på något avancerat när jag är själv med barnen, men igår fick jag feeling. Lagade en riktigt läcker fiskspecialare som jag kommer dela receptet på en annan dag.

Det var min helg i korthet. Hur var din? Som vanligt är du välkommen att rapportera om du vill. Kram!

6 kommentarer

 1. Vi ska också till Rhodos den veckan på Frisk och Stark familj, ser fram emot att ses IRL efter att ha följt dig till och från i 5 år!
  Kör du PT-sessioner också den veckan?

  1. Anna Lissjanis

   Nämen, vad roligt Elin! 🙂
   Jag kommer bara köra passen utsatta för Frisk & Stark Familj, men om du gillar att springa kanske vi kan ta en sväng ihop?

   1. Ja, det känns superroligt! Löpning kan vi försöka få ihop, åker med tre barn och min mamma (maken är skapligt avis just nu och funderar på att boka på sig på något sätt), den minsta ammar fortfarande, men sista veckorna har jag introducerat mer och mer mat! Då har jag ett bra mål att kunna springa lite längre i ett sträck, än så länge går jag några meter varje kilometer!

   2. Anna Lissjanis

    Förstår att han är avundsjuk! Barnvänligt och fint resmål för dig som gillar träning 🙂
    Vi kan pratas vid när vi ses & se vad som funkar. Kram så länge!

 2. Låter dom en toppenplan, och vi kan hålla tummarna för att mina stora tjejer som är ”runt” dina tvillingar i ålder (5 och 7) hittar varandra, så blir det tid till prat 😀. Kram

  1. Anna Lissjanis

   Elin – ja, vi får para ihop dem! Brukar vara roligt för barnen på Mythos där de kan springa och leka med alla barn 🙂

   Kram så länge!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *