Helgen ur mobilen #35

Godmorgon till en ny vecka, full av nya möjligheter! Jag tänkte på det under helgen, hur fantastiskt det är att vi har så mycket att välja mellan. Att vi bestämmer själv hur vi vill tänka, vad vi vill äta, gör, tycka, lära oss, träna. Allt går inte att nå över en natt, men med en smart plan och stark vilja kan vi verkligen ta oss dit vi önskar, vara den vi vill och göra det vi vill.

Jag har inte nått alla mina drömmar, långt ifrån, men är så glad över att kunna fylla livet med olikheter. När det gäller träningen till exempel – jag kommer aldrig bli proffs på varken löpning, styrketräning, yoga eller skidåkning eftersom jag inte satsar järnet på något av det. Men ”lite bra på mycket” är också en rikedom. I form av upplevelse och känslor.

De senaste dagarna har jag tagit del av en stor variation, speciellt träningsmässigt.

Helgen ur mobilen #35

..lyssnat på föreläsning om SEO och SEM. Jag och kollegorna var på Pineberry och tog del av massor av intressant information. Ny kunskap är guld värt och jag gillar när flera aha faller på plats.

..ny tröja. Grön tröja i skönt material – ett litet glädjeämne som sätter guldkant. 99 kr på HM om du vill ha en likadan.

..aubergine med snopp! Eller näsa, det beror på hur du ser på den. Ja, även naturens skapelser kan sticka ut och skilja sig för mängden. Älskade olikheter som sagt och mat! Den här helgen har vi betat av flera klassiker – sushi, hamburgare, tacos och en hel del choklad i olika former.

..styrkan tar sig. Jag får nästan nypa mig i armen, gläds enormt över att kroppen svarar med energi, styrka och fokus. Smärtan i axeln är helt borta, i knät likaså och min gama favoritövning – dips är tillbaka. Med extra belastning dessutom. Så motivationshöjande!

..min bästa träningsmix. Löpning på torsdagen, vilodag i fredags, yoga på lördagen och styrketräning igår. Gillar allt det där så himla mycket, utom bicepscurls. Ändå dras jag till den klassiska övningen och kör när jag har tid. Annars föredrar jag mer heltäckande basövningar. ”Har du någon älskad hatövning” frågade jag på Instagram, något många hade. Har du?

..DIF-dagen. I lördags friade Djurgården med minicuper, hopptorn, tävlingar med mera. Hugo och Hampus har spelat matcher och de små har också fått sitt rörelsebehov tillfredställt med fotboll och lek i parken. Vi missade både Barnens hinderbana och Idrottens dag, grymma arrangemang specifikt för barn, men DIFs + egna aktiviteter var också kul.

..söndagsjobb. Över en god frukost. Som vanligt har jag svårt att hålla fingrarna borta från jobbet även på lediga dagar. Mycket av det jag gör är så roligt och det är skönt att ha koll på läget inför veckan tycker jag. Så jag startade min söndag med att förbereda ”veckans träningsprogram” till SportHälsa och lite annat. Sen träning och utelek med barnen.

Vad har du hittat på i helgen? Är du en av alla som sprang Stockholm Halvmarathon, eller har du också kört eget race?

2 kommentarer

  1. Men du ÄR proffs på både löpning, styrka och yoga ju! Vi får massor av inspo av dig! Kram

    1. Anna Lissjanis

      Joanna – visst, jag kan endel om träning, men inte utföra det på elitnivå själv. Tack snälla för DIN pepp! Kram tillbaka!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *