Min 39-åriga födelsedag

Godmorgon till en ovanlig dag!

En extra festlig lill-lödag och min födelsedag. En dag då jag 1. tänker tillbaka på mitt år som 38-åring. 2. på hur jag vill fira in mitt kommande år som 39-åring och 3. just den här dagen. Startskottet.

1.

Om vi börjar med 1. har mitt liv som 38-åring varit händelserikt, framför allt på jobbfronten. I januari fick jag mitt examensbevis efter utbildningen till marknadskommunikatör, i februari fick jag jobbet jag alltid drömt om – att göra en tidning! Som visade sig vara betydligt mer krävande än jag tänkt, men samtidigt precis så häftigt som jag tänkt. Speciellt sista numret var jag stolt över, då jag precis börjat komma in i rollen. Tråkigt att papperstidningen inte finns längre, men jag hann lära mig massor och fick även insikt i hur det är att både satsa stenhårt på sin karriär, familj och träning. Sistnämnda var det som fick ryka många gånger och stressnivån var hög.

2.

Sen i somras har jag verkligen prioriterat min hälsa, vilket är lättare att fortsätta med då jag har mindre bollar i luften på jobbet. Vilket ger tydliga framsteg. En smula bättre humör, sömn, matvanor (för mig = mer energi), bättre träningsrutiner (mixen mellan tung styrka, lugn yoga, samt promenader och löpning som mental reload) och en satsning på mina relationer. Inte så att allt är perfekt, men jag fortsätter som 39-åring och som jag brukar säga – ”perfekt är inte perfekt”. En god ambition och små steg i rätt riktning är gott nog!

3.

Min 39-årsdag då? Den tänker jag fira med mycket av det jag tycker om. Nyligen pussar och kramar av familjen och tårta. Sen ser jag fram emot min favoritstyrketräning – fokus dips och axlar, jobb, fotbollsträning, sushi och mer familjehäng. Typ i den ordningen. Inget nytt, men allt med ett födelsedagsskimmer över sig. Du vet, som se allt med nyfödda ögon. En 39-ånde gång…

Prova födelsedagsglasögonen du med, det finns inga regler för när en får fira. Kram och ha en underbar onsdag!

10 kommentarer

 1. Hurra för dig, ha en underbar dag med massor av det bästa!

  1. Anna Lissjanis

   Tack Elin! KRAM

 2. Grattis till dig och mig idag söta Anna <3 13 september ÄGER 😉

  1. Anna Lissjanis

   Åh, fyller du också år! Grattis till dig med <3 🙂

 3. Hurra hurra! Ha en fin dag idag och alla andra dagar ❤️

  1. Anna Lissjanis

   Tack snälla Joanna! <3

 4. Många grattiskramar på din födelsedag 🙂

  1. Anna Lissjanis

   Tack snälla! 🙂

 5. Grattis fina Anna 😊

  1. Anna Lissjanis

   Tack fina Mari!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *