Pretty in pink – rosa, vårens färg ss18

Det har verkligen gått i perioder hur mycket jag gillat rosa. I många år ratade jag färgen eftersom jag ofta lekte att jag var en kille och ”rosa är en tjejfärg”, tänkte jag. Sjukt att det i så tidig ålder präntas in vad som är kvinnligt och manligt, var det mer så förr? Hugo, född 2005, ville till exempel ha allt i rosa som liten och jag började också göra det med åren. Under My Little Pony-eran. Sen tog jag en paus igen för att hitta tillbaka när så gott som alla träningskläder för tjejer var rosa ett par år. Och rosa, en gammelrosa variant, ska de visst även vara våren/sommaren 2018.

I onsdags mötte jag upp Martina för en pressvisningssväng till två PR-byråers showrooms. Här ser du oss i varsin mössa i trendfärgen som vi fick från designern av Stadiums märke Everest. Den har jag bott i sen dagen. Och det gammelrosa fortsatte hos de flesta träningsklädmärken. Här en bildbomb med vårens färg från allt jag kikat på.

Pretty in pink – rosa, vårens färg ss18

Mysig, mjuk, magkort collegetröja från SOC.

Som sagt – magkorta toppar är fortfarande grejen. Här ytterligare en från SOC.

Regnjacka från Everest.

Ballerina-sneakers från Puma.

Logo-linne från Puma.

Mer ballerinainspo på tuff modell från Puma.

Stickad, kort, söt topp från Casall (och en ännu sötare Martina i bakgrunden).

I olika nyanser på Casall´s ss18-kollektion.

Överdragsjacka från Kari Traa

Även Saucony kommer i retromodell av sneakers i vårens färg.

8 kommentarer

 1. Den typen av rosa, den mer lite mer ljusare rosanyansen. Den är Såå fin. Men annars är jag nog ingen rosa-person 🙂 Ha en fin helg!

  1. Anna Lissjanis

   Håller med dig Mari. Tack desamma!

 2. Jag har en del rosa träningsplagg och det nästan enbart för att de syns så himla bra. Tränar på landet och att synas är jätte viktigt för mig. Speciellt den här årstiden.

 3. Rosa är en så läcker färg. Tack för inspirationen 🙂

  1. Anna Lissjanis

   😉 <3

 4. Jag gillar rosa, och det gör min son också 🙂 Så pass att han är förlaga till Viktor i min bok ”Viktors nya tröja”. 🙂
  http://www.idusforlag.se/viktors_nya_troja
  Ser ut att komma mycket fint rosa framöver! Och det finns ju verkligen många olika sorts rosa!

  1. Anna Lissjanis

   Wow, grattis till din bok! Jättefin 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *