FILM: Saker du kan göra MELLAN dina set

Träningsfilmer hittar du i mängder, både hos mig och andra, men hur många om vad du kan göra MELLAN dina set? Just det. Och om du brukar vila ca ½-1 minut mellan varje tränignsset förstår du att det blir väldigt lång tid totalt. Ju tyger vikter – ju längre vila mellan seten för att orka. Under ett pass på 60 minuter är det inte ovanligt med upp emot ¼ paus av hela träningstiden. Värdefull tid att använda till att sträcka ut, mjuka upp och slappa förstås.

Att ”göra ingenting” lyx i ett samhälle där varje sekund helst ska effektiviseras och jag har aldrig någon plan för min setvila. Det blir som det blir och så antar jag att det är för dig med? Men i onsdags filmade jag några typiska (och mindre typiska) exempel på vad jag gör under mina pauser. Förslag till dig som är rastlöst – eller stel…

Saker du kan göra mellan dina set

Lycka till med träningen OCH allt du gör däremellan! 😉

Vill du veta vad jag gjorde under själva träningen också? Här hittar du några vanliga exempel

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *