Kort om Fitnessfestivalen 2017

Kramfesti… jag menar – Fitnessfestivalen är igång för fullt den här helgen. Jag var där med SportHälsa igår för att träffa kunder och göra intervjuer till sajten. Och precis som förra året kan jag summera mässan som en stor endorfinkick. En lekplats för oss som älskar träning och/eller jobbar i branschen. Full av BCAA-shots, koffeinstinn läsk, proteinglass, snygga träningskläder, häftig utrustning OCH kända ansikten.

Efter 17 år i branschen har jag många vänner och bekanta inom den och tycker det absolut bästa med att besöka tillställningar som dessa är att snacka och kramas. Med Betty Wassenius till exempel. Vi ses allt för sällan, men under Fitnessfestivalen har det blivit tradition med en varm kram.

Annars var det fullt fokus på jobb vid årets mässa. Vi filmade och pratade med flera företag som presenteras allt eftersom på SportHälsas hemsida. Bland annat från Casall Professional..

..och träningsklädmärket aim´n där jag pratade med Tekla, en av grundarna. Det är alltid lika spännande att möta personer som byggt upp sitt företag med brinnande passion och målet att förmedla det vidare till andra.

Tekla och kollegan Helen har lyckats bra. Så mycket snygga kläder som fått stor genomslagskraft på marknaden.

Ska du till Fitnessfestivalen under helgen? Mycket om vad du kan ta del av låter jag stå från förra året, men med nya klädkollektioner, smaker på bars och pulver, nytänkande glass med alger (!!), spraytan, utrustning och inte minst – starka kramar.

P.S. Förutom ett besök under själva mässan sitter jag i juryn för Fitnessfestivalens utmärkelse Guldhjärtat. En ära att få vara med och påverka vilka vinnarna i de olika kategorierna blir. Ikväll presenteras de under galamiddagen som jag tyvärr inte har möjlighet gå på. Kommer dock hålla utkik i sociala medier där både du och jag garanterat kan se vilka vinnarna är.

2 kommentarer

  1. Hade inte tänkt att gå men ändrade mig i sista sekunden och imorgon ska jag dit på Les Mills klasser. Kanske blir en runda på festivalen också.

    1. Anna Lissjanis

      Hoppas du får roligt Pilla! 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *