1a adventstävling – mys med Stadium

Godmorgon till årets 1a adventstävling!

Tävlingen som blivit en tradition att preppa för dig, precis som att tända första ljuset här hemma, montera pepparkakshuset och igår åkte även julgranen upp från källaren. Pyntad och klar av praktiska skäl, eftersom vi alltid reser bort över julen. Och för att vi är för bekväma att dammsuga barr varje dag, men plast eller äkta vara – stämningsfullt med alla ljus ändå.

Är du lika galen i julen? Jag har fått det i arv från min mamma som är julexpert alltid fyller huset i Jorm med tomtar, lingonris och allt du kan önska. Det är tills vi reser dit jag känner förväntan och räknar ner. Till ledig familjetid, Jämtlands skönhet, mysfaktorn och den goda maten. Inte lika mycket till julklappar, även om jag även gillar att skämma bort dem jag tycker om – inklusive dig!

Precis som tidigare år leker jag tomte med en adventstävling där du varje söndag till och med juldagen kan tävla om fina priser. I år från min samarbetspartner Stadium, med tävlingsfrågor från bloggens historik. Du som hängt med mig en lång tid har alltså fördel, men informationen går även att hitta genom google/söka bloggens sökfunktion (bredvid menyn).

Tävlingsvinster från Stadium

 1. SOC W Long Zip Hood. En mjuk och stretchig hoodtröja med mysig, värmande insida. Värd 149 kr.
 2. SOC W Cozy Pant. Sweatpants med en något tajtare passform och fickor i sidorna. Byxorna har en elastisk midja med dragsko och en oborstad insida. Värde 249 kr.
 3. SOC W Pure Tee. En träningstopp med lös och skön passform, i fukttransporterande funktionsmaterial som håller dig torr och sval. Toppen passar såväl till yoga som till avslappning eller mellan träningspassen. Värd 159 kr.

Som du ser är det ett helt set mys du kan vinna i veckans tävling. Lika dant som jag själv älskar att gå runt i här hemma.

Tävla så här:

 1. Svara i bloggens kommentarsfält på frågan: ”Hur många träningsevent har Anna haft i samarbete med Stadium?” (Ledtråd! Använd bloggens sökfunktion).
 2. Motivera varför du skulle vilja vinna dessa produkter?
 3. Senast t.o.m. nästa torsdag 7 december kan du tävla.
 4. Vinnarna kontaktas via mail och presenteras i samband med nästa adventstävling.

Ha en mysig 1a advent och lycka till!

** Inget betalt tävlingssamarbete, men vinster sponsrade av Stadium. **

25 kommentarer

 1. Vilket mysigt och härligt pris att vinna såhär i starten på vintern!
  Jag går ofta i träningskläder både privat och på jobbet då jag jobbar med träning och älskar det, såå skönt och bekvämt!
  Men detta fina set med myskläder skulle lätt konkurrera ut träningskläderna på hemmaplan!
  Och finns det någon bättre tid på året än nu för att byta om till myskläder och mysa inne? Gärna efter en löprunda 🙂

  Svaret på frågan om event: 2 st

 2. Vad mysigt att få komma iväg och fira jul med sin familj. Jag är så förtjust i julen och december månad. Mitt hjärta slår lite extra för tiden innan julafton, då jag gillar att pyssla, göra kransar, ta in naturen i huset…. Lulla alltid omkring i träningskläder hemma 🙂
  Dina event är 2 st.
  Ha en fin första advent, Anna!

 3. Tack Anna för rolig och intressant läsning, börjar alltid morgonen med en kopp kaffe och att läsa senaste inlägget.

  Älskar mys-setet. Tänk att kunna sitta hemma och jobba i sköna och bekväma kläder och samtidigt vara snyggaste bruden på gatan 🙂

  Gissar på 2 event.

  Trevlig advent!

 4. Hej Anna❤ Dina träningsevent är 2. Jag skulle så gärna vilja vinna detta kit för jag älskar träning. Vad är då bättre att ladda upp inför sin träning än att få mysa runt i detta fina för att samla kraft och energi. En riktigt fin kombo🤗. Mvh Ulrica

 5. Svar på frågan:2 event.
  Trevlig advent till dig och dina barn.
  Som ensamstående mamma unnar jag mig inte så mycket och skulle bli så glad om jag fick mysa runt i detta set i jul☃️

 6. Hej!
  Dina träningsevent ihop med stadium är 2 st
  Jag blir väldigt glad om jag vinner kläderna. De skulle vara en god hjälp i min kamp att hitta ro för återhämtning av min sargade och misshandlade träningskropp (obs! Helt själv åstadkommit!). Kläderna skulle även vara en god hjälp för att skruva ner mina alltför höga krav på mig själv som jag ständigt fajtas mot.

 7. Dina träningsevent ihop med stadium är 2 stycken.
  Jag skulle bli glad över att vinna eftersom sköna kläder för avkoppling här hemma hade varit efterlängtat att använda efter ett löppass i vinterkylan 😀

 8. 2st!

  Jag önskar vinna för att jag behöver mer MYS i mitt liv! Stressig jobbhöst och ser nu fram emot att spendera julen/ vintern med lägre tempo – helst iklädd dessa kläder som skulle sätta lite guldkant på mystillvaron 🙂

 9. Erika Johansson

  Hej!
  2 event!
  Jag är värsta mysbyxetjejen😊 Så fort jag kommer hem från jobbet slänger jag av kontorskläderna och bums i myskläderna. Skulle helst vilja vara klädd så jämt. Vore superkul att få lite nya fina myskläder, till skillnad från de gamla man drar runt i hemma nu.
  Tack för så bra blogg!

 10. Kristin Lönnqvist

  2 event!
  Om jag vann ett sådant fint pris,
  skulle jag känna mig så snygg på alla vis.
  Jag skull slippa frysa
  Och bara gå runt och mysa!☺️

 11. Jag tror att det är två event!

  Jag är ju föräldraledig med sonen och jobbar två ggr i veckan. När jag lämnar dottern på 6,5 år på förskoleklass så säger hon ibland ”mamma, ska du ha det där på dig….”. Och med allt rätt – hon har en poäng. Sambons gamla långkalsonger, mormors avlagda termostövlar (med hål i botten) och ngn fläckig tröja under vinterjackan. Men egentligen så är det ju ganska härligt att jag kommit så långt att jag inte bryr mig vad andra tycker. Men det skulle vara himla härligt med detta set så jag kan snygga till mig innan jag börjar jobba mera i januari😊

 12. Två event✊🏻
  ÄLSKAR verkligen att gå runt i mjukis kläder! Hade ju varit kul att vinna detta fina set ,vet ju oxå att stadiums kläder är av topp kvalite👌🏻!

 13. Svar på frågan: 2 st event
  Efter en tid med en hel del stress, både privat och på jobbet, känner jag verkligen för att varva ner i december och bara få gå runt hemma och mysa i sköna kläder och raggsockar – detta set hade passat perfekt!

 14. Jag tror ni har haft två event med Stadium.
  Jag skulle bli superglad om jag vann dessa coola, mysiga kläder. Jag har tänkt köpa mig nya myskläder eftersom jag äntligen har ”tappat” en del i vikt, så mina gamla myskläder hänger lite osnyggt på mig. Har även tänkt köpa nåt coolare; tycker det skulle passa nu när jag vid nyss fyllda 50 har hittat glädjen i löpning! 😉

 15. Två är eventet om jag inte har fel 🙂

  Jag hade älskat att vinna och därför få ett litet tillskott i myslådan. Är inne på sista året av min högskoleutbildning och snygga myskläder ligger nog längst ner på priolistan just nu. Hade varit så fint att kunna få känna sig lite fin när man sitter hemma eller i bibblan och pluggar. För alla vet ju att det går 100 gånger bättre att plugga i myskläder än i jeans 😉

 16. Marina Roslund

  Det måste vara två event du haft hittills med Stadium.

  Så härligt att du ordnar en fin hederlig traditionell tävling med fråga, motivering- som numera knappt går att finna…tumme upp! Det känns verkligen befriande att inte behöva ta en ”creative-selfie” och lägga ut på sociala medier.
  Om jag vinner de sköna plaggen ska jag med glädje krypa ned i dem och chilla mer med mina döttrar som tycker att det ska man göra så ofta man kan…och jag tror det går galant med den outfiten!

 17. Inser när jag läser föregående kommentarer att flera av dem ligger i samklang med min egen motivering. Kastar dock in handduken och slänger istället iväg en röst till Joanna. För även om jag är bekväm och drar på mig samma gamla myskläder dagligen (hemma och på stan – förbehållslöst), så är jag ändå inte riktigt lika illa ute 🙂

  Kram till dig Anna. Hoppas att du har en riktigt härlig adventstid!

 18. Elisabeth

  Hej Anna!
  Hoppas du får en mysig advent. Tror du haft 2 event med Stadium. Jag skulle gärna vinna dessa myskläder. Måste bli lite bättre på att varva ner lite och tror dessa fina kläder kan hjälpa mig med det 🙂
  Kram Elisabeth

 19. Svaret är 2!

  Efter julhelgens bravader är det lätt att få spader,
  när man upp på vågen kliver och samvetet river.
  En snygg efter träning-outfit kan kanske locka till aktivitet
  … får i alla fall innerligt hoppas på det 😉

 20. Jag tror att det är två event du och Stadium haft.

  jag är en riktig sucker för hemmamys och hinner knappt stänga ytterdörren efter jobbet så är kontorskläderna av och mysdressen på. Så till den grad att jag faktiskt slitit hål på knäna på mina mysbyxor (har hund) så det hade varit helt fantastiskt att få vinna det här fina setet.

 21. Två event med Stadium har du haft!

  Av olika anledningar har jag de senaste åren haft en besvärlig relation till julen och helst inte velat fira alls. Men nu har jag nyligen kommit hem efter några månaders jobb utomlands och bestämde mig för att åka upp till mina föräldrar i norr redan till helgen, för att ge julen en ärlig chans i år. Så jag planerar att MYSA mycket, julstöka i köket och julyoga i vardagsrummet och då skulle ju såklart adventspaketet från Stadium passa ypperligt!

 22. Vilket mysigt set att skrota runt i hemma under julhelgen och framöver. Något annat än det jag brukar ha, då hemmakläderna oftast blir sånt jag haft som vardagskläder, är tillräckligt mjukt men oftast inte så snyggt tex gamla tights och nån tröja. Sällan jag kostar på mig att bara köpa mys kläder.

  Antal event:2

 23. Svar: Två event med Stadium

  Gillar att träna,
  i kläder som är fräna.
  Gillar att softa,
  men inte i nån stickig kofta.
  Hoppas på att vinna,
  så blir jag en lite fränare tränings- och myskvinna!

  Tack för en insprierade blogg! <3

 24. Katarina

  2 event.

  När jag var i 20-årsåldern hade min vän en pojkvän som ifrågasatte om hon verkligen skulle ha på sig mysbyxor när de skulle hyra film på videobutiken (jo, det var SÅ länge sen så det fanns videobutiker!). Han skämdes för henne när hon ”gick klädd sådär”. Under de 20 år som förflutit sedan dess har jag med rak rygg och huvudet högt åkt och handlat och uträttat ärenden i just mysbyxor om det är det som suttit på benen när jag bestämt mig för att åka. Anledningen är att jag har en övertygelse om att jag är fin – just precis som jag är, mysbyxor eller ej. Jag vill visa mina barn att just jag duger mer än väl och att jag är stolt över mig själv. Det vill jag föra vidare till dem så att de kan känna tron på sig själva och övertygelsen att de duger oavsett vilka plagg de har på sig. Så… för principfasthetens skull ser jag gärna att min mys-garderob förnyas! 🙂

 25. Ylva Andersson

  De byxorna skulle tr ivas bra med mig. Så sköna att dra på sig efter en dags jobb. Då kan man mysa ner sig hemma, kanske ta ett yogapass eller gå till affären och köpa saffran till bullbaket.

  Hur många event du haft med Stadium vet jag inte. Men de andra säger 2 st. Så jag säger väl 2 st jag med.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *