Vårnyheter från Salming Running – gårdagens outfit

salming

Några bra saker med mitt jobb är att 1. en dag sällan är den andra lik och 2. det ofta handlar om träning och träningsmode på något sätt. Ofta bryts dagar med att skriva om sakerna av med pressevent och som igår – att plåta och filma nya övningar till sajten. Det mesta sköter jag helt själv, från att ta kort eller filma till att redigera materialet, skriva text till artikeln och marknadsföra på Facebook och Instagram. Det är många moment som passar den ”rastlösa tränings-esteten” inom mig. Som gillar och har erfarenhet av både det ena och andra.

Roligast är ändå mötet med likasinnade. Igår var jag först på en pressfrukost där bl.a. den välkända tränaren Sabina Dufberg var på plats. Vad vi gjorde är ännu är lite hemligt, men jag kommer berätta mer om framöver och även om trevliga Sabina. Sen begav jag mig till Crossfit Södermalm för att filma och fota övningar ihop med PTn Patrick Rapp. Resultatet kommer du kunna se på SportHälsas sajt framöver, men här om vad jag hade på mig.

Vårnyheter från Salming Running ss18

Ett märke SportHälsa länge samarbetat med är Salming, långt innan jag fick min tjänst där. Bland annat har vi arrangerat löpklubben Salming Runclub powered by SportHälsa som jag var med och ledde förra våren och nu alltså med vårens kläder och skor.

Salming Ultralight Jacket 2.0. En lysande rosa vind- och vattenavvisande jacka i lätt och tunt material. Rörlig och skön med laserskurna detaljer i ryggen som optimerar andningsegenskaperna, sidoficka, samt reflexdetaljer för god synlighet. Pris 799 kr

Salming Race Singlet. Ett luftigt linne med god andningsförmåga och CoolFeel som håller dig sval och torr under hela träningspasset. Jag gillar också den klarblå färgen och kvinnliga skärningen. Pris 299 kr.

Salming Speed 6. Löpskor utvecklade för snabba träningspass eller tävlingar. Lätta och flexibla, utrustade med det nyutvecklade mellansulematerialet RECOIL™ – en stötdämpande lättviktsfoam som ska ge bättre energi-återgivning. Och det grafiska reflexmönstret gör sitt för farten, som lyser i regnbågens alla färger när det träffas av ljus på dina mörka löpturer. Pris: 1499 kr

”Built for Speed!” 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *