SOMMAR i Stockholm – träning, fest och jobb

När solens strålar förintar alla jobbigheter likt laser – då är det lätt att glädjas åt nuet. Speciellt de här första sommardagarna på året är det något som händer inom mig. Ett lugn som sprider sig och gör det omöjligt att stressa, trots mycket att göra. Glädje och gott humör som tar över, trots att jag är arg och irriterad mig på vissa saker. Energi. Det blir helt enkelt lite lättare att leva, göra bra val och vara en bra själv- och medmänniska.

Känner du igen dig? Och har du också sommar där du bor? I lördags kom den på allvar till Stockholm och jag har redan fått så mycket somrigt att jag blir helt lycklig.

SOMMAR i Stockholm

> Lufta låren. Alltså, jag Ä L S K A R att springa i shorts. Att känna ljumma vindar mot huden, utan åtstramande tyg som blir svettigt och obekvämt. En helt annan känsla och snabb blir jag. Sprang 4 x 1000-metersintervaller runt Djurgården i söndags och liksom flög fram. Nåväl, kändes så i alla fall. Och det är när jag mår sådär bra som jag gör det bra valen. Den här gången att ge mig själv den där stunden utan att fota. Inget fel med pauser, men jag tar lite väl många ibland, när det är vackert och jag vill ha bilder till bloggen. Men somliga rundor behöver jag gå in i mig själv, slappna av mentalt och lägga krutet på träning. För fy tusan vad tuffa tusingar kan vara, men mellan intervallerna – underbart i solen och shortsen.

> Fota blommor. I Kungsträdgården är det magiskt vackert, men även utanför mitt hus. Efter tusingarna tog jag den här toknöjda bilden framför de rosa körsbärsblommorna, ett typiskt sommartecken här i Stockholm.

> Utomhuskalas. I söndags var det även kalas för min yngsta systerdotter Ella i Sollentuna. Minstingkusinen har hunnit bli hela tre år och bjöd på en riktig sommarfest för släkt och vänner.

Underbara guldlockiga Ella. Som du ser, ett stort Frost-fan.. ♥

> Barfota. Jag hade börjat med både tights under klänningen och sneakers i skinn, men det åkte snabbt av på syster Mias veranda. Precis som det där med shorts – Ä L S K A R att gå barfota. Och det här med klänning är ju också väldigt somrigt. Jag och syster tänkte samma sak, som ofta.. ♥

> Sommarfika. Vi bjöds på både lunch och gott, vackert fika. Ett supersomrigt fruktfat och andra godsaker. Yay för att vi har jordgubbsperioden framför oss!

> Barnens lek och skratt. Typiskt härligt när de leker mer utomhus, förmodligen också p.g.a. tillfreds av sol och värme. Tjafsar mindre och hittar på roligheter hur och med vad som helst – en uppblåst bananmadrass t.ex. Den blev dagens roligaste leksak där de sprang och hoppade på så att alla flög.

> Utomhusträning- och jobb. Med tanken ”en får passa på”. Bilder blir ju väldigt fina i ljuset. I måndags gick jag och Alice för att reka fotoplats inför dagens projekt, sen vidare till Nordic Wellness där Therese, en av SportHälsas bloggare, jobbar som PT. Tillsammans med henne fyllde vi kameran med härliga utomhuspass som kommer upp på sajten framöver. Och hela tiden under arbetets gång tjatade vi om hur faaaantastiskt det är med det här vädret.

”Med ansiktet mot solen faller skuggorna bakom dig”

– ett sant citat. Och tillsammans med vänner gäller samma sak. Idag ser jag fram emot fortsatt jobb ihop med Alice och kollegorna. Om bara en halvtimme kommer flera av dem plus två modeller hem till mig för att sminkas och klä sig i senaste träningsklädmodet. Sedan fortsatt jobb ute i krokarna här på Gärdet. Det är verkligen roligt med samarbete som kring plåtningar tycker jag, både framför och bakom kameran. Idag roddande bakom, samtidigt som jag ska snappa åt mig ännu mer njut av vår sommar.

Önskar dig också en strålande onsdag. VARM KRAM! /A

2 kommentarer

  1. ÅH vad härligt!!

    1. Anna Lissjanis

      Jaaaaa! Helt underbart. Och detta är ju bara början.. 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *