Helgen ur mobilen #50

God morgon vackra du!

Och välkommen till en HEL arbetsvecka den här gången, om du som jag varit ledig Kristi Himmelsfärdsdagen? Det är lätt att vänja sig vid extra helgdagar som vänder upp och ner på det gamla vanliga. Och det är lätt att vänja sig vid sommaren som, poff, small till här i Stockholm. Med uppåt 26° igår, som ger mig Greklandskänsla. Är det lika varmt hos dig?

Hur som helst blir det bra med en vecka att bocka av listan med jobb som hamnat på hög efter en då jag ”passat på” en massa. Även jobb ute i solen i vissa fall, som du kan läsa om nedan.

Helgen ur mobilen #50

..modeplåtning. I onsdags bjöd jag in kollegorna, två modeller och en sminkös hem till mig för förberedelse. Sen plåtade vi träningsmode på olika på Gärdet. Resultatet kan du se på SportHälsa framöver.

..långpass med Jennie i torsdags morse. Sen härligt häng i parken med barnen.

..fredag ≈ vilodag + chokladbollens dag! Jag, Jonna och Hampus gjorde två varianter – en för ”vardag”, en för självaste högtidsdagen. Recepten kommer förmodligen här i bloggen framöver, annars hittar du dem under bilden på min Instagram (@annalissjanis).

..yogaaaaa i lördags! Direkt utanför husknuten med skönaste solhälsningar. Men just yoga tycker jag fortfarande är bäst vid en instruktörledd klass. Den här gången var jag helt närvarande och kom in i ett underbart flow.

..kalas för Junior och Jonna. Direkt från död mans position till fullt ös, med kalspresentsshopping, duscha barn och få dem till 7-årskalas. Livets kontraster!

..lyftarsöndag! Styrketräningen får stå lite åt sidan för löpningen just nu, men jag försöker ändå underhålla med ett par pass i veckan. Kul med variation och jag vet ju vilken nytta jag har av stabilitet och styrka både vid löpningen och allt annat.

..fotboll. Det vet du är en konstant punkt på vår agenda. Fredagar har alla grabbarna träning och i söndags spelade Hampus två matcher. Förutom spännande vid match och kul att se dem i action, en social stund med andra fotbollsföräldrar i solen.

Det var min helg i korthet – hur har din sett ut? Som vanligt är jag nyfiken, så berätta gärna i en kommentar om du vill. KRAM! /A

2 kommentarer

 1. Vilka härliga dagar! Så härligt att vara långledig. Jag har varit mest hemma med familjen och njutit av vädret och att kunna träna i sol och värme. Var bla ute på två milrundor vilket var ljuvligt och svettigt …men…jag får skavsår mellan låren när jag springer i korta tights!!! Har ett par riktigt korta som slutar nedanför rumpan och ett par som slutar mitt på låren men får ont av båda (bara på olika ställen :)). Har du något tips på bra korta, svala tights men som ändå är tillräckligt långa för att hindra att låren skaver mot varann? Tacksam för tips inför sommarens löpning. Har fått mer ont av detta senare tid då jag kört mer och tyngre benstyrka än tidigare och låren svällt. Tack som alltid för en bra blogg!!

  1. Anna Lissjanis

   Annelie – låter som att du också haft en härlig helg!

   Själv väljer jag alltid t-shirt ist. för linne när jag springer för att inte få skav, men har varit skonad från lårskav. Jag skrev en artikel för SportHälsa om ett medel mot skav som du kanske kan testa? https://www.sporthalsa.se/artiklar/hur-undviker-du-skav-naer-du-springer/

   Tack själv och hoppas du hittar något mot skavet!
   KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *