Semester?

Sparkar igång – semester!

S e m e s t e r. Semester? Jag provsmakar ordet utan att förstår riktigt. Litar inte på att det stämmer efter så lång tid då jag alltid haft fysiska- och/eller digitala tider att passa och to do´s. Med att tidsinställa inlägg enligt specifika klockslag, formulera träffsäkra texter, svara på mail. Första året som chefredaktör på SportHälsa skötte jag allt själv, även under semestertider, mycket för att visa att jag kan även på distans. Och som jag skrev till en bild på Instagram – bra saker tar ofta tid! Min chef vet att jag tar ansvar, var jag än befinner mig rent fysiskt. Samtidigt är det ohållbart att aldrig få en paus.

Under våren har du kanske sett Alice vid min sida? Först som praktikant några veckor, då jag lärde henne ”allt” jag kan och nu jobbar hon deltid hos oss. Det är ovärderligt med någon som kan hoppa in och avlasta. Visst hade jag kunnat jobba några timmar här och där, jag gillar ju det jag gör, men det handlar inte bara om mig. Den här sommaren vill jag vara mer närvarande med min familj. Slippa stress över dålig internetuppkoppling eller måsten. Bloggar är en helt annan sak – otvungen, avkopplande att pyssla med och social via cyber space. Så räkna med fortsatta hälsningar här inne, även om jag kanske inte skriver till dig dagligen.

Semester. Fattar fortfarande inte, men så har jag också haft full fart fram till idag. Jonas har varit, och är fortfarande, bortrest med Hampus på fotbollscup. Jag har därför roddat både jobb, hushållsbestyr och påhitt med de tre övriga sommarlovsbarnen. En kombination jag INTE rekommenderar dig! Jag ligger fortfarande efter med tvätt, städning och annat efter alla kvällar framför datorn, men det har varit lättare att ta med en lång ledighet framför mig.

Slutsats av detta? Semester är en bra idé. Återhämtning över lag, fysisk- och/eller mental, samt tid med dem/det du älskar mest. KRAM och hoppas du får en riktigt skön helg nu! /A

2 kommentarer

  1. Tack igen för din blogg, gillar dina inledni gar som du börjat med det senaste; hej fina osv. Låter som du behöver välförtjänt klocklös familjetid och vila nu😊. Var rädd om dig, se till att prioriera dig själv och njut av sommaren😘

    1. Anna Lissjanis

      Tack själv för fina ord, de värmer! Ja, det känns bra att ha en ledig sommar framför oss. Ta hand om dig du med. KRAM!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *