Badsommar 2018 – 6 bilder i bikini

Från sjö till tjärn till pool till hav – där har du vår badsommar 2018!

Vilket inte är någon självklarhet ska du veta! Jag har inte badat så här mycket sen jag var barn och känner mig lite som pånyttfödd. Av att ha hittat tillbaka till något jag tyckte var så härligt som liten. Vet inte om du minns hur jag utmanade mig själv med att bada här på Åland förra sommaren? Ja, jag skriver utmaning eftersom jag tycker det är extremt läskigt med slemmig tång och mörka vatten där du inte har en aning om vad som döljer sig. På det kylan och projekt att bli blöt, duscha o.s.v. Men som med allt du ger en chans och fortsätter kämpa med, gång på gång för att verkligen hinna känna efter, går det att lära sig älska nya saker. Eller nygamla.

Utan att ha tänkt på det förrän nu tror jag även det här är en del i min ”sluta-noja-revolution”. Att släppa energikrävande ”tänk om”, vara mer spontan och njuta mer av nuet. På det har jag byggt mig en tåligare badkropp de senaste åren, varmblodig och mindre känslig, som mer än gärna svalkar sig i sommarhettan. Gäller dock öppet vatten av olika sorter, poolvatten har jag fortfarande svårt för.

Det var länge sen jag skrev ett inlägg om mode och vad passar bättre än ett med bikinis just nu? Bara en av dessa är från i år, så tyvärr kan jag inte tipsa dig om något du kan shoppa, men kanske går det att få tag på något liknande om du gillar det du ser.

Badsommar 2018 – 6 bilder i bikini

Bikini nr 1 – från Adidas. Bild från doppet i Kvarntjärn. Så varmt och skönt vatten, men här snackar vi läbbig botten. Sankmark och stenar täckta av slemmiga alger. Fy, men ändå värt. Och den här bikinin har jag säkert haft i 10 år. Börjar bli lite lös  troskanten, men ändå en favorit.

Bikini nr 2 – från Abecita. En jag fick efter förra årets bikinimodeplåtning för Sporthälsa, som matchade både min mammas och Jonnas blå badkläder. Bild från en av alla dagar nere vid Jormsjön. Mitt absolut härligaste badvatten, så klart och friskt att du kan dricka det.

Bikini nr 3 – från HM. En axelbandslös variant jag köpte för två år sen just för den sakens skull – att slippa axelband. Bild från en stund vid Kampementsbadet i förrgår.

Bikini nr 4 – från Abecita. Ännu en från förra årets kollektion, men bilden är färsk – från första dagen här på Snäckö. Nu betydligt varmare i vattnet än vid midsommar. Så att man kan simma en sväng.

bikinikroppen

Bikini nr 5 – från Sunkini. Den enda som är ny för i år, som har avtagbara axelband i silver. Bild en helg i sköna maj på Kampemetsbadet.

Bikini nr 6 – från Röhnisch. Ännu en gammal goding jag fick för ca 4 år sen. Bild från gårdagens morgondopp efter ett träningspass med kettlebell på klipporna. Berättar mer om det i ett annat inlägg.

KRAM och hoppas du får en riktigt skön helg! /A

1 kommentar

  1. Uppochnerpå-valet! Fin.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *