Totthummeln runt – magisk vandring i bilder

Vi tog nattåget från Stockholm och vaknade upp här – hej från Åre!

Ok, inte på en bergstopp, men strax nedanför. Det kändes som att jag inte sovit någonting i den varma och skumpiga kupén, men det är något magiskt med friska fjälluften, som ger superkrafter. Eller är det bara min själ som blir så lugn av den här miljön att energin räcker till så mycket mer? I alla fall är jag och Milla fantastiskt glada över vår weekend i Åre där Yoga Mountain Festival strax drar igång, men vi har redan värmt upp med solhälsningar till den riktiga.

Efter hotellfrukost mötte vi upp Sofia som flyttat hit till Åre i somras. Hon tog med oss hem till sig, värmde på en termos varm choklad och så gav vi oss av med siktet på Tottummeln.

Totthummeln runt

Med lite frost i marken var det perfekt att vandra utan att bli allt för geggiga och som tur var hade Sofia tipsat oss om att ta dubbskor. De behövdes verkligen när vi kom längre upp i skogen och på Totthummeln som du ser.

Åre bjöd oss på en strålande dag. Jag älskar visserligen fjällvärlden i alla väder, men underbart att känna sol mot huden efter lång frånvaro hemma i Stockholm.

Och när vi kom upp hit, på Totthummelns topp..

..tog vi en fika- och fotopaus.

Sen vandrade vi ner igen. En tur på ca 2 timmar, men i lugnt tempo som tillät djupa samtal. Vi diskuterade bland annat stress och sociala medier. I en miljö som denna känns det ändå som att det inte når en på samma sätt. Stressen blåser bort och vad som sker i Instagramvärlden blir mindre viktigt. Jag tror du också har en plats där du känner så?

Totthummeln runt blev en strålande start på helgen som senare följdes av yoga med Shay Perez – en av mina favoritinstruktörer som jag länge tränade för på SATS. Dessutom är det lyxigt att bo på Holliday Club som renoverats så fint, äta god mat och umgås med sköna personer. Verkligen en helg för återhämtning på alla plan.

KRAM och hoppas du också får en härlig helg! /A

8 kommentarer

 1. Hur underbart såg inte det ut? jag känner mig aldrig så ostressad som när jag promenerar på en strand.

  1. Anna Lissjanis

   Ja Pilla, du skulle älska detta! Och ja, jag håller med. Vatten har en lugnande effekt på oss. Vill bo vid en sjö/hav framöver…

 2. Marianne Larsson

  Ljuvligt! Man vill titta, men vet att man blir så avis när man gör det. Jag älskar vidderna när man är på fjället. Det är så majestätiskt och mäktigt! 💖💖💖

  1. Anna Lissjanis

   Ja, det är fantastiskt! Man behöver inte åka utomlands för att få magisk miljö <3

 3. Älskar den rundan, en riktig favorit som jag alltid klämmer in när jag är i Åre (utan snö, sen blir det svårt). Lätt knepig när det fryst på men så många ljuvliga vyer!
  Ha en underbar helg i Åre!

  1. Anna Lissjanis

   Förstår att du gör det! Jag har också varit uppe där under Workout Åre – så fint!

   Tack snälla och ha en skönt helg du också!
   KRAM

 4. Wow! Underbara bilder!

  1. Anna Lissjanis

   Ja Karin, det är en fantastisk utsikt där uppe! Lättfotad miljö 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *