Personlig träning

anna_exclusivetraining

Vill du ha hjälp att komma igång, att få ett träningsprogram som tar dig mot dina mål eller bara någon som hjälper och peppar dig när du tränar? Då är Personlig Träning något för dig. Jag har utbildning från Personal Training School,  vidareutbildning till Lic. Eleiko PT våren 2014, är licensierad Yogainstruktör från S.A.F.E. Education, Bodypumpinstruktör från Les Mills och har läst S.A.F.E.s kostutbildning samt har över 10 års erfarenhet med diverse kortare kurser (ex. i core- och gravidträning, från föreläsningar och konvent). Dessutom har jag god erfarenhet efter att själv ha utövat flera olika idrotter sedan barnsben, samt tävlat och tränat under/efter 3 graviditeter (mer om min träningsbakgrund här).

Jag erbjuder ett brett utbud av varianter på Personlig Träning:

Personlig träning på Exclusive Training – ett familjärt gym på Regeringsgatan 65 i centrala Stockholm där endast ett fåtal andra håller till med PT-verksamhet. Lokalen välutrustad och mysig, du får ett personligt skåp att förvara skor och träningskläder i, får dem tvättade och har tillgång till hygienartiklar. Mer information om priser och medlemsskap här.

Varje träningstillfälle är 60 minuter långt och anpassat helt efter dina specifika mål och förutsättningar. Avbokning måste ske senast kvällen innan för att räknas.

utegym_gardet

Utomhus-PT. Jag lägger upp träningspass utomhus där möjligheten till effektiva och funktionella övningar är enorm. Vi använder ett nytt fint utomhusgym på Gärdet eller naturen/bänkar/klätterställningar/parker/TRX och gummiband – allt enligt dina önske- och träningsmål. Bra för dig som t.ex. är mammaledig, har ont om tid att ta dig till gymmet eller helt enkelt inte gillar att träna på gym.

Pris:

  • 750 kr/1 gång

Varje träningstillfälle är 60 minuter långt och anpassat helt efter dina specifika mål och förutsättningar. Avbokning måste ske senast kvällen innan för att räknas.

PT Hemma Hos. Jag kommer hem till dig med de redskap som behövs för att hjälpa dig nå dina träningsmål, t.ex. bra för dig som är mammaledig, har ont om tid att ta dig till gymmet eller helt enkelt inte gillar att träna på gym. Exempel på träning kan vara yoga, löpningcoaching (med vagn om du har med dig med bebis – jag har en du kan låna), styrketräning med kettlebell, gummiband, medicinboll, pilatesboll, foamroller, u-shape och hantlar.

Pris:

  • 775 kr/1 gång

Varje träningstillfälle är 60 minuter långt och anpassat helt efter dina specifika mål och förutsättningar. OBS! Gäller bara dig som bor i Stockholms innerstad. Avbokning måste ske senast kvällen innan för att räknas.

Grupp-PT. Dela på priset, höj motivationen och träna tillsammans med dina vänner med min coaching. Priserna nedan är för träning utomhus eller ”Hemma Hos” (då 100 kr billigare per person) och ni måste inte känna varandra. Är du intresserad parar jag ihop dig med andra som också vill träna i grupp.

Pris:

  • PT duo (2 pers): 1200 kr/h
  • Grupp-PT 3 pers: 1350 kr/h
  • Grupp-PT 4 pers: 1600 kr/h
  • Grupp-PT 5 pers: 1750 kr/h
  • Grupp-PT 6 pers: 2100 kr/h